1gebeshanim Kızlaar Puset ve bebek arabası için minder almaya gerek var mı? Alışveriş listeme ekledim ama gereklimi bilemedim. Sizler aldınız mı alacak mısınız?😉
defnevedoruk 1gebeshanim ben almıştım gereksiz🥲 zaten pusetin bebeklere göre kendi minderi oluyor bebek arabasına da hiç gerek yok bence
Bebisiminannesii 1gebeshanim ilk oglumda almadim pusetinde minder vardi, simdikinde ise minderi beğenmedim sertti oyuzden aldim. Tamamen sizin pusetinize bagli
TKumsall 1gebeshanim aldım ama gereksizmiş her modele uymuyorlar birde modeline göre almak lazımmış puset örtüsü yeterli tek başına gibi
Dfnsyn 1gebeshanim ben aldım ama gereksizmiş. Pusetin kendisi minderliydi minderi de gayet iyi duruyordu
1gebeshanim Bebisiminannesii biraz sert gibi alayım diyorum ama terletir vs baktaniye ile sarılır illaki diye düşünüyorum ilk zamanlar
Bebisiminannesii 1gebeshanim sizin tercihiniz tabi, ben kemerle baglamak için arabada fln ihtiyac olur dedim aldim
Hamide_00 1gebeshanim travel sistem bebek arabam vardı büyük parçası için almıştım çok rahat etti oğlum puset için almamıştım içine ekstra küçük minder koyuyordum rahat etsin diye puset minderleri ince oluyor çünkü şimdi ikinciye hamileyim puset için de alacağım
biranne_birbebek 1gebeshanim benim aldığım pusette yenidoğan için ayrı minder bulunuyor. Bebek büyüdüğünde de onları çıkarabiliyorsunuz alttaki minder de büyüdüğünde yeterli olacak şekilde. O yüzden almayacağım. 🤰