Yseminn Merhaba herkese şimdiye kadar hiç kanama yaşamamıştım bugün sancım çoktu sonrasında bir anda kanamam oldu korktum hemen hastaneye gittim 4 cm lik bir kanama alanı oluşmuş doktor yatış önerdi ama şehir dışında olduğum için kendi yaşadığım şehirde olmak istedim buradaki doktor da yatış vermedi evde dinlen dedi ama sancılarım çok var aynı durumu yaşayıp düzelen oldu mu desteğinize çok ihtiyacım var 😔
Kbraka Gecen hafta aynısını yaşadım 11.haftadaydım, aşırı kanamam oldu. Bir gün hastanede kaldım sonrasında da progestan fitile başladım. Size igne veya fitil verdiler mi? Benden size tavsiye başka bir doktora daha görünmeniz.
Yseminn Kbraka iğneyi hastanede yaptılar fitil de zaten kullanıyordum ama birkaç haftadır bırakmıştım ona devam edeceğim beni korkutan sancı da olması
hamcokelek33 Bende oldu hep yazıyorum burda umut olsun diye🥹 11. Haftada babamlardayken şangır şungur bi kanamam oldu. Doktor kanama alanın var dedi, kanama 1 hafta sürebilir korkma dedi. Hakşkaten de öyle oldu. 1 hafta boyunca sadece yattım ve bol su içtim. Bide size moral olacak şeylerle uğraşın. 1 hafta sonra geçti çok şükür🥹 ama daha sonraki haftalarda plasenta durumunuzu araştırın mutlaka. Bende plasenta aşağıda denildi çünkü 13. Haftada
Yseminn hamcokelek33 bana da plesantada kanama var dedi araştırıyorum ama hiç iç açıcı şeylerle karşılaşmıyorum Allah evlatlarımızı bize bağışlasın 😔
hamcokelek33 Bu arada evet sancım da oluyordu, doktor 3 günde bir progestan iğne, günde 3 tane de progestanı hap olarak almamı istemişti. Bence progestan çok önemli,dokrorunuz reçete etmediyse mutlaka başka bir doktora daha danışın
hamcokelek33 Yseminn hayır sakın internetten araştırmayın, bendeki plasenta previa ile ilgili şeyler için bile kötü şeyler yazıyor. Sizi boşuna strese sokmaktan başka bişey yapmaz. İnanın allahın dediği oluyor. Açıkçası bana da düşürürsün vs neler neler dediler. Siz doktorunuzun dediğinden çıkmayın kesinlikle 🥹
Yseminn hamcokelek33 Allah razı olsun çok teşekkür ederim umarım düzene girer güzel ilerler desteğiniz için çok sağ olun 🥰
cglzbk mesajları görür müsünüz bilmem süreçleriniz nasıl ilerledi hepsini okudum şuan ne durumlardasınız keşke mesajları görseniz de bana umut olsanız suan aynı dönemlerden geçiyorum