Roonniee Çok arada kaldım dalin almak istemiyorum johnsons baby iyi mi bilmiyorum siveno markası için doğal diyorlar ama bir tık pahalı geldi uni baby iyi mi mustela önermeyin içeriğin temiz olmadığını çok gördüm var mı memnun kaldığınız güzel marka
Bnguuu_102 Roonniee evvahe doğal incila veya siveno incelediğim en doğal içerikler bunlar ben evvahe doağldan alıcam
miniminibebek Roonniee ben pureseed natural bebek şampuanı vücut yağı ve pişik kremi aldım organıc sertifikalı sizde Trendyol hepsi buradadan bakın isterseniz yorumlarına vs
miniminibebek Hamide_00 dalin,johnson’s baby gibi eskiden beri popüler olan ürünlerinin içeriğini temiz olmadığı anlaşıldığı için 🥰
Hamide_00 miniminibebek aa ne kdr kötü bişey ya çocuklarımıza kullanıyoruz bunları hiç düzgün bişey üretmiyorlar
Roonniee Anonim16 kimde gördüysem de mustela temiz içerikli değil diyorlar konak çok fazla yapıyormuş
ikibaloglanannesi Roonniee Oğluma 2 yıldır Uni baby kullanıyorum Dalin ve Johnsons bizde alerji yaptı kollar da.
Momyyyy35 Mustela hiç konak yapmadı bizde Dalin aldım o ara yapti diye hatrlyrum sonra üni bayb aldım memnunum ama ilk doğunca bence mustela ürünleri ama pişik kreminde bepantol