Hasret3449 Zananur maşallah beşinci sezeryan mi olacaksınız kaç haftalıksınız doktorlar herhangi bir şey dedi mi canım❤️
Edanehir görümcem 5. Sezeryanını oldu geçen sene bi sıkıntı olmadı üniversite hastanesinde yaptı normal devlet hastanesi yapmıyordu eğitim araştırmada oldu hiçbir sorunu da olmadı o da bebekte gayet sağlıklıydı 2 günde çıktılar hastaneden
Zananur Hasret3449 hiç de öyle birşey yok cnm istisnai durumlar hariç ben dört sezeryan oldum şu an 15 haftadayım beşinci olacağım tanidigim da var olan hiç bir sıkıntı yok ama doktor muaneleri ameliyat olacağın yer çok önemli önceden hepsini ayarlaman lazım
Hasret3449 Zananur maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallah seni takibe alacam bu süreç içinde inşallah güzel sonuçlar alırsın ve bende burda okurum🥰🥰🥰🥰
yeni_anne2 Hasret3449 burda vardı bir bayan hatta kulanıcı ismi bille beşinci sezeryanım gibi birşey di gayet iyi geçtiğini anlatıyordu
Bnguuu_102 Sunaaaaaaaa hayır onlar çok doğıruyorya onun için mecbursn biri sezeryansa diğerleri de öyle oluyor maşallah 3 den aşağı da çocuklaeı yok onun için demiştir diye tahmın ediyorum kötü niyeti yok bence
BetulSahin5444 Bnguuu_102 Teşekkür ederim demek istediğimi anlamissiniz hanfendi niye yukseldiyse anlayamadım ben örnek verdim kimseyi kucumsedigim yok
Aaasmiinn Teyzemin kızı 5. Sezaryanı oldu anlattığına göre doktoru onu bi dövmediği kalmış. Muayenelerinde karnına aşırı sert bastırıyormuş hani riskli ne diye hamile kaldın vs diyormuş bu yüzden de hayvan muamelesi gördüm çok canımı acıttılar dedi..
Hasret3449 Hasret3449 Aaasmiinn doktora ne oluyor sinirim bozuldu 😡bayanın hayatı sen görevini yap yapamıyorsan açık açık söyle
Aaasmiinn Premsescik aynen maalesef. Sonuçta kadın kendi istemiş yardımcı olabiliyorsan ol yapamıyorsun da ne diye kötü davranıyorsun.
Zananur Hasret3449 evet beşinci sezeryan olacağım inşallah doktor hiç bir sıkıntı yok dedi ben Ardahan da oturyorum sadece büyük sehirlerde olman lazım dedi ki ben de Erzurum’da olacağım insallah ilkini İstanbul da ikincisini Ankara’da o zamanlar orda oturduğum için tabi son iki ameliyatımı da. Erzurum araştırma da oldum bunu da orda olacağım hayırlısıyla 🥰 cnm Rabbim bütün bacilarima yardımcı olsun amin