incimikkk Kızlar Anadolu yakasında uygun fiyata detaylı yaptıran var mı acaba yani 3.750 TL’ye buldum 2 bin 4 bin arası fiyat bakıyorum doktorda çok önemli bu arada ucuz diye kendimizi yanlış doktora teslim etmeyelim
Imasleeper incimikkk nerde buldunuz o fiyata? Ben tekrar ümraniyede erbil çakırı düşünmüştüm 4.000 e yapıyomuş şuan ama
symnrustn incimikkk ben geçen hafta erbil çakar’ a gittim. Peşim 3800, kredi kartı 4200. 2019da da gitmiştim. Memnunum gayet. Renkli yüzünün usgsini de veriyor
Damlada2208 Imasleeper merhaba memnunmusunuz peki erbil cakar dan renkli usg foto felan veriyor mu ne kadar sürüyor
incimikkk @Imasleeper cadde bostanda bir klinik ismini bilmiyorum doktorum numarasını verdi sadece şubatta zam gelicek demişlerdi ama bilemiyorum Cihan tıp varmış birde kaynarcada orası da uygunmus ama tam bilmiyorum ne kadar olduğunu başka yerler de bakıyorum o yüzden
Imasleeper Damlada2208 22 yılında gittim canım ben gayette memnun kaldım her detaya bakıyor başka uygun birini bulamazsak muhtemelen yine ona gidicem