Elifakdasyavyz Merhaba anneler 3 yaşındaki oğlum siyah kaka yaptı. Daha önce başına gelen var mı ? Demir ilacı kullanmıyoruz. Yarına doktor randevusu aldım ama acile mi götürmeliyim yoksa 🥹
Aden17 Elifakdasyavyz kaç gündür kaka yapmadı ? Benim oğlum arada 4-5 gün sonra kaka yaptığında siyah oluyo beklemiş kaka siyah olur
Sumiire Elifakdasyavyz beyaz ve gri kaka renkleri tehlikeli diye biliyorum siyah kaka kabızlıktan veya yediği bir şeyden kaynaklanmış olabilir
Cacaege Elifakdasyavyz canım korkutmak istemem ama siyah kaka yenidogan hariç hangi dönem olursa olsun kötü. Oğlumda da oldu tahlil yapıldı kakasında kan çıktı o yüzden siyah olmuş mide ve yemek borusunda yara çıktı. Tedaviyle toparlandık bu dönem abur cubur da kesmek gerekiyor. Sindirim sistemi kanamalarından kaynaklı siyah kaka olurmuş
Cacaege Elifakdasyavyz gecen yıl olmuştu 2 yaşındaydı önce gaita örneği alındı kan tespit edildi ilaçlar verdi yaraları iyileştirdi, o dönem tatile gitmiştik 4 gün sürekli dışardan yedik abur cubur da yedi bu yüzden olmuş. Sağlıklı pek beslenememişti