BurcuErgnSar AsliztrkYildirim erkek henüz Doğum yapmadım siz yaptınız mı Acaba Regl ağrıları gibi ağrılarım ve akıntım var
AsliztrkYildirim BurcuErgnSar yok yapmadım sancım yok acılma yok dr sezeryan olur boyle gıderse dedı ama ben normal ıstıyorum bebegın gelmeye nıyetı yokmus 38+6 haftalık oldum BurcuErgnSar nst baglandıgında sancın cıkıyormu dogum sancısı olabılır senınkı
AsliztrkYildirim Ben doğum yaptım 09.12.2017 darısı başınıza sağlıklı buyutmeyı Allahım nasıp etsın ıns
Zeynebinannesi AsliztrkYildirim Amin insallah Allah anali babali buyutsun insallah masallah atlattin darisi bize normal dogum mu sezeryan mi peki
Zeynebinannesi Benimde normal dogum gorunuyor 26 aralık babamizin dogum gunu 29 aralik bakalim suan 38.haftaya girdik ama sancılarım cok oluyor carsamba nst var bakalim
Mysfelf Zeynebinannesi canım benim de 26 aralık babamızın doğum günü 1 ocak 😃 o kadar bekler mi bilmiyorum bugün tam 38 bitti 39a girdik 🙂
Zeynebinannesi Mysfelf bizde bugun 38 girdik tam bir hafta var aramizda bakalim hangimizin once olacak kasilman agrin var mi bugun iyi degilim ya yarin randevum var