Ozlem12345 Merve-metin Anladım benimde miyomum arkada dışa büyüyen 7.5 cm olduğu söyledi ultrasonda bir yandan alınsa istiyorum bir yandan da kanama riskinden dolayı istemiyorum korkuyorum doktorum ameliyatta karar verebileceğini söyledi alınıp alınmama durumuna hayırlısı olsun hakkımızda
Merve-metin Ozlem12345 evet canım benim doktorumda öyle demişti ameliyat esnasında karar verecem dedi 4 tanesini aldı ama diğerine cesaret edemedim kanama riskin çok yüksek bunu göze alamam dedi
Nura1997 Insallah en kisa zamanda bebisine kavusur ve evine goturursun 🥰 bisey sorucam siz ciger gelistirici igne olmusmuydunuz ? Ben de 36 haftaligim ve bende de nst bebegin haraketlerinde azalma cikiyor. Dogumun erken olma ihtimali var
Merve-metin Nura1997 amin inşallah canım 🤲🏻😍yok canım ciğer geliştirici olmadım çünkü aniden oldu anlamadım bile kontrole diye gittim hemen doğuma alındım erken doğum ihtimali varsa eğer doktor zaten gerekli müdahaleyi yapar canım doktoruna detaylı sor bunu mutlaka
Merve-metin Ayaz_Aybars_mom yaaa canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🤲🏻 evet onu hastanede bırakıp eve gelmek o kadar zordu ki ama onun iyiliği için sağlığı için küvezde olması çok daha sağlıklı Rabbim biran önce sağlığına kavuşup kollarıma alacağım günleri de gösterecek buna eminim
Ozlem12345 Merve-metin En azından çoğunu almış 1 tane kalmış doğumdan sonra küçülme oluyormuş miyomlarda küçülünce alır hayırlısıyla sizinki tekrar inşallah
Merve-metin Ayaz_Aybars_mom çok şükür bugün anne bebek uyum odasına aldılar en geç cumartesi taburcu ederiz dedi doktoru şuanlık herşey yolunda gidiyor 🤲🏻
Ayaz_Aybars_mom Merve-metin oyy hadi insallh 🤲🏻 haftaya bugün bnde yatış yapıyorum Allah’ın izniyle 🤲🏻
Merve-metin Ayaz_Aybars_mom bugün doktor geldi muayene etti yarın taburcu ediyor çok şükür yarın evimize gidecez🤲🏻😍