tugces87 aybukee10 o günler ben düsenli magnezyumu içmemiştim o yüzden oluyordu sanırım burada içmen lazım yazanlar olmuştu. Bazen yarım saatte bir de oldu 15 dkda bir de ama sonra uzun bir süre olmadığı da oldu. Magnezyum aldığımın ertesi günü düzeldi
1994ozg aybukee10 30.haftadayım 16.haftadan beri gün içinde ara ara oluyor 3 5 kez bazen öok daha fazla
aybukee10 1994ozg ben de şuan 29um günde 10 u geçiyordur sertlesip hemen yumusuyor nts vs normal ama yine de tedirgin oldum. Magnezyum kullanıyor musunuz
1994ozg aybukee10 yok kullanmıyorum vermedi, bir yerde toplanıp sertleşip hafif sancı yapıyor nefes kesiyor, ilk hamileliğimde de öyleydi erken haftalerdan son güne kadar günde çok fazla oluyordu bi sorun yaşamamıştım
tugces87 aybukee10 Nst benim de normaldi kendi doktorum 3 dkda bir olmadığı sürece sıkıntı değil demişti bana
Betamom tugces87 bol su için.ne içiyosanız +1 litre fazlası. Bugün bana magnezyum başladılar. 34+0 ım. Ayakta cok durmayın, kaygı ve stres anını yönetmeye calısın bunlar inanılmaz tetikliyor
Betamom tugces87 yani az cok kişiye göre değişiylr. Normalde 2,5-3 diyolar. Ama benim anladıgım ne içiyosak böyle durumda 1 lt fazlası iyi geliyor
Aleffb tugces87 sertleşme olması normal Mesaneye baskı yapıyor :) Sabah ve akşam sorun yok bende de Ama ne zaman ofiste uzun süre otursam sertlesşiyor anlıyorum canı sıkılıyor veletin 🤣