dumancagla 21+6.haftadayım kasık ağrım var yürürken acıyor oturduğum da geçiyor rahim genişlediği için mi yaşayan var mı 2 gün önce sabah olmuştu geçmişti hemen bugün tüm gün geçmedi
Annekuzusu06666 dumancagla heralde bu ağrılar gebeliğin başından beri oluyo bende yeniyim aranızda 4 haftalık belim kasıklarım acaip ağrıyo her an adet olacak gibi resmen
dumancagla Zg6641 magnezyum eksikliği ile mi alakalı ki sanki karnım patlayacak gibi sert kasıklarım yürüdükçe acıyor oturunca geçiyor
dumancagla Annekuzusu06666 başların da regl olacakmışım gibi kasık ağrısı oluyordu sonra geçti ama bu ağrı daha değişik bı ağrı
dumancagla Zg6641 alla alla bana doktorum sormuştu bacakların da ağrın vs var mı diye bende yok demiştim daha yeni başladı ondan magnezyum yazmadı kan ilacı demir damlası omeg3 kullanıyorum bacak ağrısı da sabahları olmaya başladı
dumancagla Zg6641 benim kullandığımın içinde bütün vitaminler var kutunun arkasında yazıyor senin de yazıyor mu
Ssdg Kızlar bugün bu 3. Başlık sanırım 20 li haftalarda hepimiz aynıyız bende sizin gibiyim 😔 bir arkadaş başka başlık açmış oradada toplandık bi bakıverin ona da belki yardımcı olunur size de
dumancagla Ssdg teşekkür ederim baktım şimdi birazda olsa için rahatladı çoğu kişide olunca bugün zor yürüdüm yarın detaylıya gideceğim o doktora sorarım diye düşünüyordum
Ssdg Zg6641 ya valla herkes 2. Trimester kolay olur diyordu ben çok zorlanıyorum gerçekten hele bu 4 gündür o kadar kötüyüm ki yürümekte zorlanıyorum karnım sürekli kasılıyor doktoruma kaç defa magnezyumu söyledim mübarek o da sanki magnezyumdan çekiniyor mu vermiyor 😔