Mrsacar Papatyam2608 etsiz sonuçta bende yiyorum bulgur ve baharat yani çok kaçırmadığımız sürece ne olabilir ki? Yinede çok endişeleniyorsanız doktorunuzla konuşun derim 🥰
minikbebegim06 Papatyam2608 temiz yapan güvenilir bir yerse bir şey olmaz ben zehirlendim bir kere bekletip satmışlar bize 🥲
Talentedmom Papatyam2608 bir sorun olmaz en fazla mideniz yanar benim gibi 😀hamilelikte çiğ olan hiç bir et ürününü yemeyin
Talentedmom Papatyam2608 bulgurlu olan bir şey yediğimde midem öyle bir yanıyor ki bazen kısır yapıyorum canım çekiyor ama sonra felaket
TKumsall Papatyam2608 etsiz çiğköfte yenebiliyor ben iki gebeliğimde de yedim saten etli çiğköfte yasaklandı bakteri ürettiği ve zehirledigi için
Elifmehmetemin Papatyam2608 bende yiyorum canım çektiğinde etsiz olduğu süreçte sıkıntı olcagini sanmıyorum canım
Eymen60 Papatyam2608 yok yok olmaz bende yedim kaç kere çok şükür bişey olmadı için rahat olsun etsiz yiyebilirsin komagene felan
asenat-63 Papatyam2608 urfalıyım yumurtalı etli yiyorum tabi etli olanın eti evde dövülmüş ve et pişene kadar yoğrulmuş ama az miktarda tüketiyorum