Senabozdemir Samsun’da özel veya devlette hangi doktoru önerirsiniz? Özeller için muayene ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Aysegulss Senabozdemir medical park Zeynep banu erdoğduya gitmeni öneririm ben ilk ona gittim bütün ailemi çevremi o doğurttu aşırı güzell ilgili bi kadın şuan istanbul takipliyim ama devam etsem onda doğurucaktım
2busra Senabozdemir Ben devlette Murat Hakan aydına gidiyorum çok iyi bilgili bir doktor denemeni tavsiye ederim
DENIZ_55 Senabozdemir özeli bilmem ama devlet takipliyim kadın doğuma ek bina ilk adıma gidiyorum doktorum mükemmel tavsiye ederim ismide murat hakan aydin
glyanki Ben Liv Seher Sarı’ya gidiyorum. Muayene ücretleri 2500 civarındaydı diye hatırlıyorum yılbaşından sonra. İlk kızımda da onda doğum yapmıştım. 2. Ye de onunla devam ediyoruz
ebruus55 glyanki Muayene ücreti 2 hafta içinde gidilen 2. bir muayenede tekrar ödenmiyor diye biliyorum, bu konuda bilginiz var mı?
Senabozdemir glyanki benimde ıkıncı çocuğumu doktoru kendısı Sımdı 3. Yu ogrendık randevumu da aldım ama yınede bır farklı hastane ıle kı devam etsem dıye düşündüm
Betkbet ebruus55 10 gun ıcınde tekrar giderseniz kontrol muayenesi oldgu ıcın ucret alınmıyor 14 gune uzuyor u bilgim yok 10 olarak aklımda kalmış benımde
Betkbet Senabozdemir Birsen bilgeye gidiyorum Medicana da memnunum suan için. Medicana da aynı sekilde Bülent sürücüyğde önermişlerdi