Bebekim123 istkizannesi sorma canım yaaaaa🤦🏻♀️ Bende 20.haftadayım çok zor gelmek sabah kalkmak yine aynı maroton😢 37.haftaya kadar çalışabiliyor muyuz ki canım ben 35 son diye biliyordum
istkizannesi Bebekim123 yok canım 37 son. 32 de çalışabilir raporu alıp devam edebiliyoruz. Valla uyku ne güzeldi di mi oh geniş geniş kahvaltılar yaptık🙈
Ozozrr Kızlar doğumum nisanın ilk haftasında nasipse. Ne zaman izne ayrılırsam seminerleride evde geçirmiş olurum şu an 31+0 ım
Sewo istkizannesi valla ben daha 22 haftaligim 23 olacam yarın. Cok zor gecti okul halim yok enerjim yok nasil dayanacam 32 ye kadar
istkizannesi Sewo bende 25 olucam iki gün sonra. Merdiven inmek çıkmak beni de çok zorluyo valla😕 gittiği yere kadar diyelim artık
merv0384 tatilde rahatlığa alışmışım çok zor geldi okula gitmek uykusuzluk..🙄 ben de 26+1deyim bi an önce bıraksam diye bakıyorum ayın 23ünde randevum var bi konuşayım ben de belki haftasını ileri gösterir de hemen izne çıkarır anasınıfında çalışıyorum çocuklarla aşırı yoruluyorum 😒
Ummy BEN memleketime gidip Doğum yapacağım. 32. Haftam 24 Mayıs’a denk geliyor. Nisanın sonunda bir hafta sonu memleketime gidip doktorumdan heyet raporu alsam sıkıntı olur mu? Yani mayıs başından itibaren izinli sayılsam sıkıntı çıkar mı?