Huzur20 Kızlar 30+5im kan ilacı yüzünden sanırım dışkım çok koyu resmen siyah diyebilirim ve bugün kan gibi leke vardı ama kabızim makatimmi catladi kanadı yoksa vajinadanmi geldi bilemedim sizce önemli bisey midir
Smiley87 Huzur20 kan ilaçları dışkıyı siyah yapar o çok normal canım , ben çok kabız olunca makattan birazcık kan geliyor bazen ama seninki nerden geldi takip etmen lazım onu bilemem 🤷🏻♀️
Nursen21 Huzur20 Canım afedersin ama bi aynayla baksaydın keşke Eğer arkadan geldiyse kaç defa peçeteye bulaşır Yani sen sildikçe gelir bi kontrol etseydin olmadı acile git biz birşey diyemeyiz tehlikeli bi konu çünkü
Huzur20 Smiley87 galiba makattan geldi çünkü vajinaya iyice baktım kan olsa leke görürdüm en azından degilmi
Huzur20 Nursen21 Canım peceteye afedersin diskimla beraber kan lekesi vardı sonrası gelmedi kabizimda
Smiley87 Huzur20 dışkıyla geldiyse çok büyük ihtimal makattandır , iyice kontrol etseydin keşke peçeteyle canım ya 🤔
Huzur20 Smiley87 Biraz telaş yaptım sanırım daha sonra kontrol ettim bisey yoktu canım devamı gelirse hemen gideyim doktoraa en iyisi Allahtan bebeğim hareket ediyo
Tugbasss Huzur20 benim sürekli yaşadığım birşeydi kan ilacını bırakadıysa kadar . Gayet normal bence. Kanaman olsa dışkı zamanında değil normal zaman da da olurdu sakin ol
AkileUqur Huzur20 cnm bnde kullanıyorum kan ilacı bana da öyle yaptı. Büyük abdesti öyle yapıyor.doktorumu aradım sordum. Normal bişey korkma dedi. kanama olmadı ama makattan dir.o.