Talentedmom Betyveminy tamamen bitmedi o zaman di mi benim hepsi bitmişti bir gün önce ağrılarım artmıştı sancı değil kontrole gittim meğerse suyum Bitmiş ters olduğu için acil sezeryan almıştı
Hayatyordu Betyveminy Talentedmom suyunuzun bittiğini ya da azaldığını siz anlamadınız mı hiç benimde az o yüzden soruyorum 35 haftalığım bazen idrarla beraber de gidiyor mu diyorum yoksa su istemsiz geliyormuş zaten
Talentedmom minikbebegim06 alla alla bekliyorsanız eğer ağrılarınız artarsa hemen gidin doktora benim çok ağrım olmuştu su tamamen bitmişti
gezentianne deletedmom43191 Suyu bitse alırlardı ben de kendimde tamamı gelmişti sandm bir kova su boşalmıştı daha var içeride demişlerdi🥰 Riske atmazlar zaten enfeksiyon riskine karşı yatıralım demişler gözlem altında tutmak iyi bir seçenek.. En azından biraz hayati riski geçer erken doğsa da bebeğini kaybetmemiş olur.Doktorlar en iyisini bilir suyu kalmasa bebek uaşamaz
gezentianne Betyveminy evet yatış dediler fakat ben imza atıp çıktım keşke çıkmasaydınız :( doktorlar en iyisini bilir
Betyveminy gezentianne orda benim psikolojim tamamen kötü oldu evde başka çocuğumda vardı o yüzden çıkmak istedim insan dayanamıyor hamilelik hormonlarida tavan sürekli ağlıyordum
gezentianne deletedmom43191 Bitse ağrısı olabilir ve hemen doğuma alırlar bebek yaşamazdı çoktan. İki haftadır böyleymiş belli ki az kalmış ama içeride su var ki bebek yaşıyor şuan.Hastanede kalamaması da kötü olmuş riskli bir durum
Betyveminy gezentianne evet riskli ama inanın 4 hafta daha hastanede kalsam psikolojim daha kötü olucakti oda bebeği etkiliyor sürekli ağladım sürekli
Betyveminy minikbebegim06 söyle iki hafta kaldım antibiyotik tedavim bitti hastanede sadece nst ve ateş takibi yapiliyordu bende özel hastaneye gidip yaptiracagimi söyleyip çıktım
Betyveminy minikbebegim06 hayır doğuma almadilar sadece enfeksiyon olur diye hastanede tutuyolar yani suyu durdurup yerine getirme şansları yok hiç bir tedavide yok hastanede antibiyotik veriyolar içiyorsun bu kadar
minikbebegim06 Betyveminy antibiyotigi enfeksiyon için veriyorlar bide takip altında tutuyorlar sizi orda gece evde bir şey olsa aniden acil müdahale gerekse siz hastaneye gidene kadar geç olabilir ama hastanede yatışta olsaniz anında müdahale ederler keşke cikmasaydiniz
simis suyu tamamen bitmediği için yatırıyorlar. ben de hastaneden yeni çıktım yanımda yatan kadın da 27. haftada suyu gelmişti 34e kadar tutuyorlardı doğurmaması için. bebeğin sağlığı için tutmaları cok normal yatmamazlık etmeyin
Betyveminy simis valla benim kendi gittiğim doktorum suyu bitmiş dedi ama bebek furabildigi sürece durduruyolar prematür olmasın diye
Betyveminy minikbebegim06 tedavisi yok ki bu durumun sadece antibiyotik verdiler 2 hafta kaldım çıktım yani suyu yerine koyamiyolar ve orda durmak size saçma geliyo yani tedaviyi reddettim diye bişey yok aslında
Betyveminy minikbebegim06 inşaallah böyle durumlar olmaz evim hastanelere çok yakın aslında birazda buna güvenerek çıktım diyebilirim
minikbebegim06 Betyveminy bence yine de hata etmişsiniz takip altında olmanız gerekiyorsa kalsaydiniz