Ysfansi pnar-06 bende sodasız yapamıyorum resmen Fazlada içmek istemiyorum Normalde günde 3 tane içerdim şimdi bir taneye düşürdüm
Ncyncy 7h 5g den selamlar. Karnım sürekli sis ve gaz dolu,kasıklarım,karnım hatta vajinam ara ara ağrıyor,kramp da giriyor. Sürekli uyumak istiyorum.Cise çıkmam biraz azaldı en azından gece. Göğüs sızısı ve baş agrisi da hafif azaldı .
Aysenurr53 pnar-06 bir şey sormak istiyorum 5+2de yani 2 gün önce keseyi gördük ama içi boştu. 1 hafta sonra gel dedi. 1 haftada oluşuyor mu ya bu bebe ? Keseyi siz de içi boş mu gördünüz ilk ? Ben çok endişelendim daha erken mi yoksa 🙄🥹
pnar-06 Aysenurr53 evet canım ilkten içi boş gördüm bana da 10 gün sonra gel dediler salı günü gidicem bakalım kalp atışı ve bebek için
Nergiznane pnar-06 8 hafta 1 günlüğüž bizde bulantilarim var surekli kusuyorum mutfak burnuma kokuyor giremiyorum girdikce daha kötü oluyorum
Fatmakus25 Ben 7+0 suan bugun doktora gidicem bakalım kalp atışını duyarız inşallah 3. gebeliğim ama insan her birinde ayrı heyecanlı oğlum 8 kızım 2 yaşında bu süpriz oldu bize ama iyiki oldu❤️
pnar-06 Fatmakus25 Maşallah Allah bağışlasın bende salı günü gidicem kalp atışı için benimde 23 aylık kızım var Allah bağışlasın bizlere evlatlarımızı🥰
elif13sena Ben 10+5 im ama midem ağrıyor taş gibi sert oluyor çok kötüyüm Bulancak gibi oluyor ama bulanmıyo
Nergiznane pnar-06 amin cok sogolun aynen cok zorluyor beni diger 2 hamileligimde daha kotuydum hic durmazdi acilde serum alirdim her aksam bunda daha rahatim ama sadece mutfaga girdigim zamn yogun oluyor onun disinda gunde 2 3
Fatmakus25 pnar-06 amin amin inşallah gittim doktora çok şükür kalp atışını duydum alttan muayene etti ama karından duyamadı doktor
Ceku256 6+1 im bulantılar başladı bende şimdiden böyle başladıysa ileride ben ne yapacağım mutfağa giremez oldum🥲