babyandmommy İlk çocuğumda şeker yüklemesi yaptırmamıştım. 2.de de açlık ve tokluk değerlerime baktırdım. Açlık 77, tokluk 104 çıktı. Yarın doktora gidicem sonuçları göstermek için merak ettim anlayan var mı normal gibi gözüküyor
Hamileee babyandmommy bence normal açlık 70 ile 100 arasında tokluk 100 ve 140 arasında doktorum öyle demıstı benim ise açlığım hep 92 96 çıkıyo tokluğum dikkat ettıgım sürece 140 I geçmiyor
DENIZ_55 babyandmommy şekerin olup olmadığını 1 sefer ölçme ile anlaman ben 1 ay ölçüm yaptim evde seker yuklemeside yaptırdım açlık sinir 95 tokluk 140
seyma0661 babyandmommy 140 üzeri şeker var deniliyor ama arkadaşın dediği gibi tek bir değerle yorum yapmak doğru olmaz. Mesela ben beyaz ekmek yiyince 160lara kadar çıkıyor dikkat ettiğimde 100 bandında. Her gün her öğün farklı çıkıyor
Hulu61 Tek seferde tanı koymak yanlış oluyor. 1 haftalık takip sonucu bir kanıya varabiliriz demişti doktor. Şuan ki değeriniz gayet iyi ama beyaz ekmek yada tatlı yediğinizde yükselip yükselmemesi önemli
babyandmommy Hulu61 tokluk şekerini beyaz ekmek vs yiyip yaptırmıştım 1 hafta sürekli kanmı vermem gerek
seyma0661 babyandmommy ben şeker yüklemesi yapmıştım sınırda çıkmıştı. Şeker ölçüm cihazı aldım evde kendim ölçüyorum. İlk lokmadan sonra 1.saati ölçülüyor
Hamileee seyma0661 bende evde cohaz aldım ama farklı ölçüyor anlamadım evde ölçtüm 117 çıktı açlık şekerım hastaneye kan verdim 96 çıktı bunu bılen varmı acaba normal mi
seyma0661 Hamileee aynı anda mı verdiniz? Bir de cihazla normal kan verme aynı olmaz zaten parmaktan parmağa bile fark ediyor ortalama olarak düşünün onu