ayse5487 Kalbiminsesi Ankaradayım canım bu saatten sonra dr değiştirmek istemiyorum çünkü çok kafam karışır iyice 😔
Kalbiminsesi ayse5487 canim ben ilk dogumumda ozel takipliydum dr bana durduk yere cocigun kilosu fazla sezaryana alalaim dedi baska bi neden yok ben kafama normli koymusum bilkent sehir hastanesine gittim ve orda norml dogurdum memnunda kaldim
ayse5487 Kalbiminsesi yaa işte miyim ve kistim olmasa ben de belki zorlardım ama bu da kafamı karıştırıyor olmuşken kurtulmak mı daha iyi diyorum işte bi yandan da normal olur muydu diyorum :/
Yasmnehir Selam kızlar 🥰 bugün 35+5 oldum 10 Mart belden sipinal iğne ile 2.ci doğumumu yapacağım. İlk doğumda iğneyi hissettim sadece bundaki kaygım da hissedermiyim diye korkuyorum bakalım hayırlısı.
gmz08 gulkara1 bende 35+2’deyim. Yalancı sancılarım var. Vurup geçiyor ama düzensiz. Erken mi gelecek acaba? Sizde durumlar nasıl? İyi misiniz?
Orakci07 Kalbiminsesi benım bugün kontrol vardı sancı bıle çıkmadı pazartesi yatış artık sende durumlar nedir😍
Orakci07 Kalbiminsesi 39+5 im canım normalde 41 haftaya kadar bekliyor ama bızım kız 4 kg olmuş oyüzden 40+3 de sunı sancı ile baslıycaz
Zgmrtk Ara ara batan rahim ağrısı tek bende mi var kızlar boyle baya reglı sancılarım var yanı sanki cok tuvaletim var da tutuyor gibiyim şuan bile bunu yazarken toplanıyor ağrı giriyor 🫣