bereninannesi__ Kızlar Allah nasip ederse yaz bebeği olacak. ↉ aylık olan ürünlerin kullanım süresi nedir. Gerçekten 3 ay kullanılıyor mu? Biraz daha uzun süreli kullanabilmek için nasıl almalıyım. Bol gelip belinden de düşsün istemiyorum
deletedmom43191 bereninannesi__ yenidogan kıyafet en fazla 1 aylık olana kadar giyilir yani çünkü hepsi maksimum 3 kere falan anca giyiliyor hemen 3 6 ay bedene geçiyor bebekler
Tutaste_ bereninannesi__ bebegin kilosuna göre değişir. Ben yenidoğanı ıkı ay kullandım yeni yeni 3 aylıklar oluyor 4. Aya girdik
Fundaaaa46 bereninannesi__ benimki mesela direkt 56-62 cm giymeye başladı uzun doğdu yani hiç belli olmuyor bi kaç tane alın duruma göre alırsınız bence
semi29_ bereninannesi__ yenidoğan kıyafeti pek almamıştım hemen küçülüyor diye ama çevreden de geldi şimdi diyorum iyi ki gelmiş çünkü 1 ay bile giyecek olsa sadece 3 5 tane kıyafetle 1 ayı geçirmek mümkün değil her gün kıyafet yıkayıp ütülemek gerekir bizim 6 7 tane tulumumuz 6 7 tane takımımız var benim için gayet ideal oldu tabi yine siz bilirsiniz ben büyük giydirmek istemediğim için böylesi daha iyi oldu
bereninannesi__ deletedmom43191 0.3 olanlar 3 aylık olmuyor o zaman 🥹 yenidoğan mı sayılıyor onlar da
deletedmom43191 bereninannesi__ 0 3 takım 4 5 tane olsa yeter 3 6 da fazla büyük olmuyor zaten yenidoganlara
bereninannesi__ deletedmom43191 ben 3/6 fazla aldım zaten yani fazla dediğim ⅞ takım. 3 tane yenidoğan var eklemeli miyim gerek var mı ona karar veremedim 🫢
birkizanneesi Fundaaaa46 hamilelik döneminde boy kilo gelişimini ne diyordu doktor acaba? Benim kızın hem 0 3 hem 3 6 ay var baya ama 2 hafta ileri diyor doktor kilosunu boyunu söylemiyorlar devlet olduğu için. Kilosu kaç çıkıyordu
bereninannesi__ semi29_ ben bir kaç alt mı alsam kısa kollu zıbınlarımız var. Tulum Temmuz sıcağında giyilmez zaten dimi 🫢
Aylaa123 bereninannesi__ bem yeni doğan kıyafeti almadım iyi ki almamısım bebeğe göre değişir durum gerçi bebeğim 3 aylık suan markaya göre 6-9 ay yada 9-12 ay giyiyor kalıpları değişiyor çünkü
deletedmom43191 bereninannesi__ 😁😁 ilk bebeğim haziran ikinci temmuz doğdu zibin harici birsey giymedi 😆😆😆 ne tulumu kız pisircen mi cocugu isilik döker hep
semi29_ bereninannesi__ evet yüksek ihtimalle giyilmez hepsini kısa kollu alabilirsiniz ayrı ayrı alt üst şeklinde almak daha mantıklı ya da takım
Aylaa123 bereninannesi__ bir kaç yenidoğan alıp 3 aylık 3- 6 aylık alın bence suan bebeğinizin gelişimine bakarak. Fazla kıyafette almayın coğu giyilmiyo doğdugunda ihtiyacınıza göre gene alırsınız . Zaten yaz bebeğiymiş kıyafete bile gerek yok zıbın alın bol bol 😂
bereninannesi__ deletedmom43191 hastane çıkışı böyle bir şey alsam nasıl olur isimli olanlar hoşuma gitmiyor 😏
deletedmom43191 bereninannesi__ valla canım ilk zamanlar bebek çok minik geliyor göze bunu giydirmek zahmetli olabilir alt üst takım daha iyi bence isimli bende almadım hiç çocuklarıma