mucizemgelsin61 Kızlar lavobaya gittim az önce çok afedersiniz böyle avucumun içi kadar baya bi çok sarı sümüksü akıntı geldi nişanmı zaten birkaç gündür uzayan yapışkan cinsten akıntım oluyordu şimdi sanki hepsini çıkardı gibi oldu.. 38+ 5 im bu arada
269522 mucizemgelsin61 eveet nişanın gelmiş canım ama panik yapma benim nişanım geldikten 1 hafta sonra doğumum oldu :)
Cihan145 mucizemgelsin61 bennimde o şekilde sümüksü sarı bir akıntı gibi kaç gündür azar azar geliyor yarın kontrolüm var ağrım yok 38+1 deyim
Gumus12 Evet çok büyük ihtimalle nişan gelmiş. 3 gün önce de benim geldi ben de 38+5 teyim fakat sancı falan yok daha 🤷♀️🤦♀️
mucizemgelsin61 Gumus12 Ayyy çok heyecanlandım 🤣 Üff ya stres oldum şuan .. Benimde sancım falan yok eşimlede dışarı çıkıcaktım tam hazırlanıyordum çıkarım heralde iyiyim şuan ama bilemedim de haftalarımızda aynııı😍
Gumus12 mucizemgelsin61 Sakiiiin stres yapmaman lazım 😅 nişan geldikten sonra doğumun ne zaman olacağı belli olmaz yine de doğumu 2 saat sonra başlayan da varmış 2 hafta sonra da. Bebeğin hareketlerini takip etmemiz gerekiyor.
mucizemgelsin61 Liddle_mom Ahahaha🤣🤣🤣 yaa yarında randevum var sancım falan olmazsa yarın gitcem bakalım gezmeye çıktım bende eşimle daha ona bişey söylemedim söylesem kızar belkide niye çıktık diye🤣🤣
mucizemgelsin61 Gumus12 Aynen aynen evet yaa valla şuan baya bi hareketli bakalım biraz bacağıma vuran bi ağrı var regl olduğumuzdaki gibi olan bi sancı ama öyle şiddetli değil