rabiayy Ela009 benim de aynı şekilde 23-24 gibi yumurtlama 25 çatlama oldu. Çarşamba falan erken gebelik testi yapacağım 🌸 geçen ay kimyasal geçirdim korkuyorum o yüzden
Ssozdmr A_nuur19 ya ben test yaptım 3-4 gün önce ama testler aşırı güvenilmez 5 test yaptım 3pozitif 2negatif ahdhshsj hangisine inanayım valla o yüzden saldım yarına kdr olmazsam gider kan verir işin rengini öğrenirim 😅😂
staRmama Ela009 ben pek hatırlamıyorum ama hep adet belirtileri + uyku vardı birde göğüs hassasiyeti ha birde akıntı çok fazlaydı adet oldum sanıp lavaboya gidiyordum bakıyordum akıntı. Adetin 13. Günü 10 bin betayla öğrenmiştim 😂
Talentedmom Ela009 yok canım gebelik tek çizgi gözüküyor sen silik çizgi görmüyor di mi belki erken olabilir ben adetimin üzerinden 8 gün geçince Test yapmıştım ama daha erken yaparsan silik çizgi görürsen o da pozitiftir
mucizemom8 A_nuur19 benim de yarın benim de sadece göğüs hassasiyeti var nasip bakalım bekliyorum 🙏 sizin de mi sadece göğüs hassasiyeti var
A_nuur19 mucizemom8 Arada bel ağrısı var ama yoğun değil kasık da aynı şekilde yoğun değil normal bide akıntı var bakalim canım ya psikolojik mi acaba diye de düşünmüyor değilim yoruldum negatif görmekten
mucizemom8 A_nuur19 bende canım nasip bakalım bekliyorum inşallah bizede güzel haberler almak nasip olsun 🙏