deletedmom43191 AnayimBenAna_ böyle postlar yüzünden gerçekten bilgiye ihtiyacı olan kişilerin postları görünmüyor
AnayimBenAna_ deletedmom43191 böyle büyük ve kalabalık bir platformda her telden insan olması çok normal canım 🤷🏼♀️
Fundaaaa46 AnayimBenAna_ evet ya ben onu çok eleştirmiyorum şahsen insan bazen dertleşmek de istiyor ve tanımadıklarıyla bu daha kolay anlatılıyor bazen yakınımızdakilere söyleyemiyoruz sadece işin şakasındayım öylesine
Fundaaaa46 deletedmom43191 🥹🥹 valla bi kaç post açtım kimse yazmayınca anasayfada da hep kaynana görümce 100-200 yorum aldığını görünce bi sinirim bozuldu 😂 bebişlerle ilgili konular sarmıyor bazıları sırf bu kaoslar için giriyor gibi hissediyorum ok bende arada cevap yazıyorum o postlara ama diğerlerine de yazıyorum aynı şekilde bilgim olduğu dahilinde ama bazen çok abartı geliyor bazı konular ve saçma 🤷🏻♀️
deletedmom43191 Fundaaaa46 yani bahsettiğin post yenidogan saç dökülmesi bakalım herkes yaşadı mi onu hemen gereksiz triplere basvurma bilgisi olan yazıyor
Fundaaaa46 richgirl10 sen benden daha boşsun ki böyle bi konuyu okumaya geldin Hayır yani neden bu negatiflik ayrıca bakın diğerleri gülüp geçti kaosu göremeyince kendim mi çıkarayım dedin haydi seni diğer kv postları bekler yallah
deletedmom43191 richgirl10 kavga çıkarmaya gelmiş canım bu bana ve sana yaptigi yorumlara bak pek de iyi niyetli kişilerin yapacağı birsey değil
Fundaaaa46 deletedmom43191 sadece o postu açmadım neyse sana da anlam veremedim suan ben seni hoş karşıladım yine de samimi davrandım burda şakalaşıyoruz diye sen bi tersleme peşindesin noldu kaos göremeyince sende mi bi bozuldun çok negatifsiniz ya
deletedmom43191 Fundaaaa46 kaos yaratmak amaçlı olan sensin beni kendinle bir tutma bozulacagim bisey yok ki neye bozulayım bu birinci ikinci ise 40 ucurma postun var 40 ucurma diye birsey yok ki yorum gelsin üçüncü ise yenidogan tırnak kesimi ne zaman kesersen kes uzadığını gördüğün zaman kes bisey olmaz yani
Fundaaaa46 deletedmom43191 ne alakası var? Sizin okuduğunuzu anlama güçlüğünüz mü var ilk tersleyen sizlersiniz durduk yere hem suçlu hem güçlü rolünden çıkın neyse yazmayın daha fazla diğer gerekli konular üstte kalsın saçma sapan bir yere gidiyor bu 😂
richgirl10 deletedmom43191 iyi niyet göstermesi için zeka pırıltısı gerekir, daha fazla muhatap olmaya gerek yok bu hanımla🙏🫶🏼 daha önceki tartışmlarına bir göz attım, yanılmadım. Sizde daha fazla cevap vermeyin. Harcadığımız zamana yazık🥲