traineemom Ulgen zaten post açtığıma pişman oldum. Daha çok strese girdim. Nispet yapar gibi yorum yapanlar mı dersin, kendini doktor sanıp “ben asla yanılmam” diyen mi dersin. Keşke sessizce doktorumu bekleseydim
Visenya traineemom Size neden yalan söyleyeyim. Üstte 2 gün önce foto var mı yazmışsınız. Sorduğunuzun ekran görüntüsü buyrun belli ki unuttunuz! Bence siz erkek istiyorsunuz sanırım kız yazanlara dellenmişsiniz. Yoksa bana ne sizin çocuğunuzdan kime ne. [https://mutluresim.com/images/2025/02/04/1aQqi2.jpeg]
rabis1510 staRmama banada bakarmisiniz bu ultrason 14+4 te vermisti erkek demisti doktorumuz suan 18+4 bugun gitti bos gordum bacak arasi ki, dedi sok oldum arada kaldim
Batman72 Banada bakarmisiniz biliyorum cok erken ama hani keseden de tahmin yapiyorlar ya o yuzden attim🙈
Smiles Batman72 yuvarlak olunca kız fasülye gibi olunca erkek diyolar ama benim kızımda böyleydi oğlumda da gerçekten fasulye gibiydi tabi yanılma da olabilir
ArasMom__ traineemom ay benimki 18. Haftada pipisi resmen burdayım diye bağırıyordu 🤣🤣🤣 onu hatırladım bulursam atarım