Aaakabulet123 Selam hanımlar yengemin bebeği sağlıklı değilmiş aldırmak istiyor. Teselli etmek için ne söylemem lazım aldırmasını istemiyorum ama onların kararı ne söylemek gerekir :(
aslhnkrts9 Aaakabulet123 üzgünüm ama yengeniz zaten kararını vermiş Siz neden aldırmasını istemiyosunuz ki , sonuçta siz sorumluluk almıyorsunuz , siz bakmayacaksınız en doğru kararı onlar verir
Baby_B Aaakabulet123 saglikli degilse zaten tutunmuyor ben dusurdum ilk bebegimi.Allah yeniden sagliklisini nasip eder insallah
Tubayo Aaakabulet123 aldırmasını istemiyorsunuz da siz mi bakacak sınız? Sağlıklı bebek bile hafif ateşlendiğinde nasıl mutsuz oluyoruz. Evladın sürekli gözünün önünde acı çekecek hem kendin hem evladın hiç bitmeyecek bir döngünün içine girecek.
Aaakabulet123 Tubayo karar onların zaten yukarda da yazdım siz mi bakacaksınız diye sert tepki vermenize gerek yok teselli edecek ne söylemek lazım diye danıştım herkese bi fikriniz yoksa eleştiri yapmayın
deletedmom43191 Aaakabulet123 illa müdahalede bulunmanız gerekmez bırakın kendi kararları sağlıksız bebek için en doğru karar o zaten
Citirmom Aaakabulet123 karar onların sizi ilgilendirmez. Teselli etmek için ise ne söylerseniz faydasız o zaten yeterince üzgündür. Allah onlara yeniden sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin 🙏🏻
kubra16_ Aaakabulet123 sağlıksızdan kastınız nedir düşük ihtimali var ya da sağlıksız mı doğacak ben anlamadım
deletedmom43191 Aaakabulet123 hidrosefali kimde olursa olsun zaten aldirilir bunu doktorlar bile destekliyor kaç doktora gidersen git hidrosefali ne demektir hiç arastirdinmi
Bbk88 Aaakabulet123 hidrosefeli bebegin beyninde sıvı olması büyümesi diye biliyorum kalp değil de ah cok üzüldüm ya Sabırlar versin Allah yengenize zor bir karar gerçekten bir yorum yapamadim .🥹
Aaakabulet123 deletedmom43191 yok araştırmadım ya o kadar beyinsizim. ben ne diyorum siz ne diyorsunuz dikkatli okudunuz mu yazdıklarımı teselli etmek için ne söylemek gerekiyor diye danıştım nasıl aldırmasın diye değil
mehtapbayarr Aaakabulet123 bi doktorla sınirlı kalmamalarını söyleyebilirsin benim anneme bebegin kalp atislari yok aldirin dedi bi doktor. annemin 9 ay boyunca kanamasi oldu baska doktorlara gitti simdi 3 yasinda saglikli bi kiz kardesim var cok sükür
deletedmom43191 Aaakabulet123 aldirmasini istemiyorum diyorsunuz resmen ömür boyu hem onların hem cocugun acı çekmesini destekliceksiniz
Aaakabulet123 deletedmom43191 islami açıdan aldırmasını istemiyorum yoksa acı çeksinler mutsuz olsunlar tabiki istemem hepsi benim canlarımı olumsuz yorum yapmayın lütfen
Yazmelegi_ Aaakabulet123 hanım efendi aldirmazsa eğer o bebel acı çektikçe siz ne yapacaksınız? Söyleyecek bisey yok bırakın karışmayın kendileri karar vermiş zaten
Aaakabulet123 Yazmelegi_ karıştığım yok hanımefendi yorumları düzgünce okuyun acı çekerken bende halay cekmeyecem heralde tövbe yarabbim
deletedmom43191 Aaakabulet123 İslami açıdan sağlıklı iyi olan bebekler aldirilmasin der bu bebek hasta doğacak ömür boyu acı çekecek bu daha mı iyi peki İslamda o kadar biliyorsunuz ya hani ömür boyu işkence cekicek hem cocuk hem aile
deletedmom43191 Aaakabulet123 bide 1 saat önce katılmışsin ve hemen amacın oraya buraya saldırmak pekde inanılır değilsin fakecim
Yazmelegi_ Aaakabulet123 yorumları tek tek okuyacak halim yok, ilk üstte postu açmışsınız ona cevap verdim.
minkmom_25 Aaakabulet123 arkadaşlar soruyu anlamamış kız diyor ki aldırmasını istemiyorum ama onlar aldırma kararı verdi bu durumda nasıl teselli ederim?