Ozlmcgrci Yasarhulya61 ben 20.haftada öğrendim canım ayrıntılı ultrason da ozamana kadar hiç bi şekilde göstermedi daha sonra da 2 kere gösterdi 31.haftadayiz hala daha göstermiyor
Feyzasucu Yasarhulya61 13.hafta 2 gunde ogrendık kız dedı ama %100demedıler canım haftaua ıkılı test sonucu ogrencz bakalm ne dıcek
Zynpdmrlp Ben öğrenmiştim ama yanlış tahmin zaten doktor söyledi tam emin değilim kendinizi alıştırmayın dedi ilk kız dedi şuan erkek. Detaylıda zaten çok daha da net belli oluyor istersen detaylıya girene kadar alışveriş yapma doktorun çok emin değilse hayırlı olsun şimdiden
Tugbasss Feyzasucu Allah bağışlasın inşallah ❤️ Benimde bu hafta ikili taramam var da o yüzden sordum
semazkcblc Yasarhulya61 12.haftada erkeğe benziyor dedi 14. Haftada kesin erkek dedi canım☺️ Ama ultrason görüntüsü bile var bizimkinin bariz; bacaklarını havaya kaldırmış arasında beyaz küçücük pipisi gözüküyor😂
_peritozu O haftalarda kesin demiyor tahmin ediyor canım bizede 12 haftada erkeğe benziyor dedi 16.haftada kesinleşecek