Busekobak Kizlar interfilite randevu Alıcam eşim için ayrı kendim için ayrı mı almam gerekiyor nasıl yapicam 2.5 yıldır bebek olmuyor eşim varikosel aemlyati oldu 1.5 sene önce ama yok
Gzde_defne Busekobak ben geçen sadece infertilite bölümüne randevu aldım kendim için.vajinal ultrason ve kan aldılar.sonuçlar 10 güne çıkacak eşin bu süre zarfında ürolojide sperm testi versin dediler.ürolojiye randevuya gerek yok dediler sabah saatinde gelsin dediler.bence siz önce kendiniz için randevu alın zaten sizden testler istenecek onlar çıkana kadar eşinizde gider
Almirolie Busekobak benim kuzeniminde durumu aynı şekildeydi aşılama yaptırdı ikizi var şimdi aklımızda bulunsun
Egss Kendinize hiç baktırdınız mı? Invertilite erkekten doğru yürüyen bir şeydir Dolayısıyla üroloji randevusu ile işe başlayacaksınız anladığım kadarıyla rapor çıkartmak istiyorsunuz
Egss Benim de eşim bir buçuk yıl önce varikosel ameliyatı oldu tek taraflı sıkıntı vardı bizde yani eşim de sperm sayısı eksikliği vardı Biz varikosel ameliyatı olduktan sonra bir buçuk yıl daha korunmasız birliktelik denedik fakat gün bile hesaplasak olmadı yani sperm sayısı da çok fazla artmadı. 3 ay önce transferim oldu benim tüp bebek yaptırdık şu an 3 aylık gebeyim Rabbim inşallah tez zamanda sana da nasip eder
Gzde_defne Busekobak bende öyle yapmıştım direk vajinal ultrasonla muayene etti ve sonra kan istedi.sizede öyle yaparlar büyük ihtimal
Busekobak Gzde_defne şehir hastanesine gidicem oralar paralı olmuyor değil mi kan adetliyken olmuyir mu benim gideceğim yer şehir dışı adet olmadan gideyim dedim doktorla konuşayım ne sunacak bana
Busekobak Gzde_defne benim hormonlarim amh falan iyi sadece eşimin sperm hareketsizliği düşük bunun için ne sunar bilmiyorum
Gzde_defne Busekobak bende şehir hastanesine gittim adet bitimiydi yinede tüm kanlarımı almıştı.aşılamada sanırım sadece ilaçlara para alıyorlar.tüp bebekte transfere falan da alıyorlar
ogretmenblg Busekobak Busekobak şehir hastanesine adet olmadan gitmeyin boşuna gitmiş olursunuz adetliyken süreç hakkında bilgi verip liste verirler size
Gzde_defne Busekobak ben yaptırmadım eşimden sperm testi istediler doktor ona göre aşılama yada tüp bebek önerecekti sanırım ama eşim işten izin alamadı gidemedi kaldı öyle
Beyzanrcnp Busekobak canım ben oraya sadece kendim için aldım Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyordum gittim bana adetinin 2. Günü gel dedi kan falan almak için o zamandan başladım uzun bir süreç oluyor ama ben hsg çektirmemiştim onu falan bekledim sen çektirdiysen daha iyi eşinin sperm testine bakıyorlar onda bir sorun çıkmazsa seninle devam ediyorlar ilk aşılama yapıyorlar ben aşılama yaptırdım tüm şeylere bakılınca aralık ayında şuan 9 haftalık gebeyim inşallah rabbim sanada nasip eder
Busekobak ogretmenblg liste ne listesi bir de zaten bilgi icn gideceğim sadece sonrasında adet olunca gidicem
ogretmenblg Busekobak yapılacak olan tetkiklerin listesi sırasıyla adetin 3. 21. günü kan, ultrason, sperm testi, smear, hsg, gibi daha önce elinizde varsa onaylatıyorsunuz sisteme geçiyorlar