Tugceymz Merhaba 24+5 im uzun zamandır vajinamda inanılmaz boyutta bir ağrı var yürümemi engelleyecek boyutta yatarken bile ağrıyor acı çekiyorum çatı kemiğimde tam olarak sanırım kemiklerim kırılıyor sanki benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı 😟
Nart Tugceymz benim de vajina kemiğim ağrıyordu 20.haftalıkken idrar tahlili yaptım ve enfeksiyon çıktı. Antibiotik tedavisi olduktan sonra ağrım geçti
Alyadnz33 Tugceymz Benimde öyle maalesef çok normal rahim büyüyor bebek büyüyor o yüzden demişti doktorum bende 23 haftalık oldum
Tugceymz minikbebegim06 Henüz gitmedim bu hafta gideceğim Daha önce gittiğimde uzun boylularda rahime daha yakın oluyor dedi doktorum ondan kaynaklı olduğunu söyledi ama bukadar acı çekmem normal gelmiyor artık
minikbebegim06 Tugceymz Allah korusun ama servikal kisalikta olabildiğini söylemişti benim doktorum o yüzden sordum çok şiddeti artıyorsa acile gidin bence
Melmer Mavi1638- ay benimde öyle 37 deyim 36 dan beri vajina ve makata baskı var ve ishalim normaldir heraldeee
Mehmeteren-ve-defneninannesi Tugceymz 26 haftadan beridir aynı sorunu yaşıyorum sanki bebek aradan çıkacakmış gibi bir his ve şu an 35. Haftadayım