Semam mdebol Ben birkerw baktırmistim safra asidime ondada 59 cikmisti değerim. Zaten bu şekilde kolestaz tanısı konulmuştu. Daha sonra genelde hep enzimlerime bakıldı. Harici herhangi bir tahlil yapılmadı bana .
mdebol Semam anladım tekrar bakılmaya gerek görülmedi demek benim karaciğer enzimlerim aşağı yukarı aynı çok yüksek değil ama sınırın içinde de değil bu açlık safra yükselmiş canım sıkıldı baya
[silindi] mdebol bir şey diyeyim mi bizim bunu bir şekilde sallayıp unutmamız lazım ama nasıl bilmiyorum o kadar ilaç kullanıyorum habire yükseliyor bi düşüyor bi yükseliyor çıldırıcam artık millet on gün kullanıyor değerleri düşüyor ben habire hastanede yatıyorum
mdebol [silindi] bünyeden bünyeye değişiyor demekki ben yarın bir gastroentrolojiye gideceğim düşmediği için bir de ordan görüş alayım dedim beni hastahanede8-9 gün tuttular alt ast em yükselmedi de düşmedi de öyle olunca çıkarttılar beni
Bsrgb Semam merhaba şu an ne durumda acaba kolestasınız bende 27+6 da 400 çıktı ALT değer endişeleniyorum geceleri çok kaşıntım var
mdebol [silindi] ne güzel daha ilerli haftalara da sağlıkla kavuşuruz inşallah sonra da bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
[silindi] mdebol ben üç haftadır bu durumun içindeyim ve kendimi kahrettim ilk bebeğim ve çok istiyorum onu kucağıma alabilmeyi günlerdir bi o hastane bi bu hastane yatıp duruyorum
mdebol [silindi] ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim de ilk olacak nasipse ve bu 5. Gebeliğim ilk 4 ü büyğmedi ameliyat oldum bir sürü şey yaşadım aylardır yatıyorum işe gitmiyorum en son bu çıktı
[silindi] mdebol iyi olacak inşallah dua et çok küçük değiller zaten sağ salim büyüsünler kavuşacağız 🥹değerlerin yükselmeye devam ediyor mu ursactive rağmen
mdebol [silindi] inşallah amin karaciğer enzimlerim çok yüksek değil sınırın biraz üstü ama açlık saframa etki etmiyor ilaç
Kubrabzn Kızlar 3 gündür geceleri artan aşırı kaşıntım var. Göbek, komple bacak, kol ve sırtta. El ve ayaklarda yok. Herhangi bi döküntü vs yok. 38+4 hafta hamileyim. Kolestaz olabilir mi?
mdebol [silindi] zaten gebelik hastalığıymış bu ama safra asidinin yüksek olması kanımda safra asidi olduğunu gösteriyor o yüzden umarım düşer bir an önce