mucizebebegimmm Mavikelebek3434 oğlumun ismi Göktürk Mirza kızım olursa Gökçe Mihra, eşim erkek olursa Metehan Yahya diyor, ben İlay Mihra ismini de düşündüm, daha önce Masal Umay diyordum valla benim aklımdakiler sadece bunlar 😂😂 ne çok isim düşünmüşüm 😂
Kbr-8086 Benimde bir oğlum var Yavuz Eren ikinci de erkek o da Ali Kerem olacak nasipse Yavuz Eren ve Ali Kerem 💙
Kbr-8086 Mavikelebek3434 teşekkürler bizim abimiz buldu ismini o yuzden hiç başka isim düşünmedik, güzel de oldu ömürleri bahtlari bereketli guzel olsun inşallah 💙🤲🏻
Kubraabay Mavikelebek3434 Mavikelebek3434 sinan koyacagım babası mimar ben iç mimarım belki huy çeker o da koca mimar sinan olur🙏🏻
Seviimmilhn Mavikelebek3434 ilk kez anne oluyorum. Oğluşumun ismi Miran olacak inşallah. Kavuşmaya son 14 gün🥹🩵
Ys35 tecrubeliiannee 🤣meraba kızınız sakin ya da hareketli mi nasıl karakteri erva ların merak ediyorum ☺
Bilgemaitri88- En zor konu eşimle anlaşamıyoruz. Ben biraz uçuk isimlerden hoşlanıyorum. Kız olursa Gaia ya da Okyanus. Erkek olursa; Sufi ya da Kuantum ancak eşim Görkem, Agah diyor. En güzeli en iyisi olsun. Bütün bebeklerimiz sağlıkla gelsin Allahın izni ile