elif_4804 Mavikelebek3434 Oğlum olacak nasipse. İsmini Tahir Efe koyacağız. 3 tane ablası var. İsimleri Hümâ, Hirâ, Hümeyrâ 🦋🦋🦋
anayimbenanaaa Mavikelebek3434 kızımın adı Ada yeni doğacak bebişimde kız onun adı da Doğa olacak inşallah 😊🌸
mcansu Mavikelebek3434 oğlumuzun adı Göktürk Efe şimdi kızımız olacak nasipse ona da Gökçen düşünüyoruz.
Minikmucizemmm26 Mavikelebek3434 cennet kuşumun ismi Zeynep inci bu bebeğim de kız olursa mihra ipek erkek olursa kıvanç Bera olacak insAllah
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mavikelebek3434 İlk oğlumun adı Miraç Alp İkinci oğluma Umut ismini koyucaz inşallah
Ozge136 Mavikelebek3434 ilk bebeğimiz nasip olursa mayısta doğum yapacağım kızımızın ismi Umay olacak 🙏
Zeyno1934 Mavikelebek3434 İlk oğlum Hasan Yağız Bunun cinsiyeti belli değil ama kız olursa Afra erkek olursa Dağhan koymayı düşünüyorum 🥰
Bebisiminannesii Zeyno1934 bisey sormak istiyorum. Daha cok yağız diye mi sesleniyorsunuz yoksa Hasan Yağız mı? Bende aras koymak istiyorum ,babamin adida hasan onune hasan eklesemmi hep iki isimle mi seslenirler acaba diyorum.