Semuree Merhabalar bugün 5+1’im. Bugün doktora gitttik keseyi göremedik ama kan sonucum 2168’çıktı. Böyle durumla karşılaşan varmı acaba.
Necc86 Semuree 5+5 te gittim 2898 beta karından çok küçük kese var dedi. Takip edelim perşembe yada cuma gel dedi. Bende perşembe gidicem bakalım.
Loveis Semuree karından bakildiysa görülmemesi çok normal canım. 3000 ve üzeri bi değerde tekrar git.
Yasemnnnnn Semuree için rahat olsun stres yapma 3 gün sonra tekrar git beta yükseliyor kese daha iyi görünür
Sermingms Semuree kilonuz varsa şayet böyle sıkıntılar olabiliyor ve doktordan doktora da değişiyo ilk gebeliğim de doktor keseyi göremeyip dış gebelik olabilir demişti 3 gün sonra başka doktora gittim o keseyide kalp atışınıda göstermişti
Yasemnnnnn Semuree evet karın muayenesinde 7mm çıktı doktor geç yumurtlama dedi sonra bi vajinal muayene de yapalım aklımızda soru kalmasın dedi baktı ordan daha net göründü 8.9mm çıktı rahatladım çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi
Mira0505 Loveis evet 4+5 de nokta kadar bişiy görüldü 2mm di, doktor 3 hafta sonra yeniden gel dedi, ama sabırsızlanıyorum 3 hafda beklemeye😂🥹
Loveis Mira0505 bana da 3 hafta bekle dese bekleyemezdim gerçekten 🙆♀️ şuan bile zor duruyorum gitmemek içiin 😄 ilk kontroller çok heyecanlı oluyor
Mavikelebek3434 Loveis kese gozuktu bebek hakkinda bisey demedi 2 hafta sonra kalp atimini dinlemek icin cagirdi 13 subata randevu buldum
Semuree Yasemnnnnn teşekkür ediyorum. Çarşamba tekrar kontrole gidicem inşAllah keseyi görürürüz hayırlısıyla
Sermingms NNewbabyy ilki 947.30 çıktı 31.01de yapılan test bugün gittim ama aile hekimide izne ayrılmış kadın doğum da izinde 11ine kadar bekliycem mecbur bi kızım var 2 yaş 3 aylık daha düşünmüyodum ama sürpriz bi bebek oldu yinede insan merak ediyo sizin ilk mi ?
NNewbabyy Sermingms ben bugün tekrar kan verdim ama sonuç çıkmadı baya merak etmiştim yarın çıkar artık. Benimde 2 yaş 1 aylık kızım var istiyorduk nasip oldu elhamdülillah, ama tedirginim tabi nasıl olcak diye bakalım
Glsahe Loveis gittim kan tahlili verdim ama yarın çıkacakmış sonuç her ihtimale karşı enabız a baktım ama çıkmamış daha maalesef ya da sisteme düşmediler bilemiyorum 🙄
Loveis Glsahe malesef orda biraz geç çıkıyor. Sen yarın sabah tekrar bak anca düşer canım. Hayırlı sonuçlar olsun.
Schaden Benim de sat a göre bugün 5+5, bugün verdiğim beta hcg 882 geldi, bir önceki değerim cuma günü 435ti. Sat’ı benden daha geride olanların beta hcg si daha yüksek gelmiş. Bu normal midir? Geç döllenme olabilir mi?
Loveis Schaden canım herkesin hormon seviyesi farklı yükseliyor. Kimseyle kıyaslama bence. Doktoruna göre normalse bir sıkıntı yoktur. Büyük ihtimal geç döllenme de olabilir.
Schaden Loveis doktora gitmek için hala erken sanki. 1 hafta daha bekleyeyim diyorum, beklemek zor gelse de :)