Adenin_annesi1 Bir kaç haftadr aşırı kasintim oluyor bacaklarim da yara içinde hep haftaya kontrolüm var siz yaşadınız mı yaşayan varsa birşey uyguladınız mı?
aylisinannesi Adenin_annesi1 canım geçmiş olsun bi yakınım yasamıstı karaciğer enzimlerinde yükseklik vardı ona bakıyolar direkt . Doktorun yönlendirecektir
Zeynikii Adenin_annesi1 bende yaşadım malesef özellikle karın bölgem çok kaşınıyordu yağlar kullandım hiç biri bana mısın demedi kuruluktan kaynaklanıyormuş en son bepanthol derma kullandım anında kesti kaşıntılarımı güzel nemlendirdi
Zeynep9120 Adenin_annesi1 20.haftadan beri var bende bacaklarm kollarm yara bere icinde cok skur alt ast bilirubin vs degerlerimde normal çıkıyor gebelk kolestazı olmasında normal gebelık kasntısı dogumdan snra gecer diyorum artık az kaldı zaten 30+4 uz bakalm 38 de alcak doguma hayrlsyla
Adenin_annesi1 aylisinannesi çok teşekkür ederim ilk aylarda öyle kasintim olmuyordu ama 37+0 olduk çok kasintim var bakalım doktor ne diyecek
Adenin_annesi1 Zeynikii geçmiş olsun sizede bende karnimda oluyir ama çok nadir bacaklarım çok kaşınıyor ona dayanamıyorum
Zeynikii Adenin_annesi1 bacaklarım ve kollarımda da oluyordu kaşıntı eğer değerleriniz de sorun yoksa yüksek ihtimal kuruluktan olabilir bi doktorunuza danışın bepanthol derma kremi en doğru yönlendirmeyi o yapar 💐
Adenin_annesi1 Zeynikii yani enfeksiyon hep vardj baştan beri kanımda düşük çıkıyor bazen ilaç içmeme rağmen bilmiyorum hayırlısı