Melissaa99 Adete son bir gün kala sarımtırak gibi akıntı geldi regl olmadım hamilelik belirtisi mi bu durumu yasayan varmı
Orkidem8 Melissaa99 bunu bende yaşadım bende Burda bekleyeyim 😌 Adetime 7 gün kala beyaz akıntı içinde çoook hafif sarı leke gördüm devamı gelir mi bilmiyorum
Melmer Melissaa99 valla canım ben öyle öğrendim normalde adet öncesi akıntı gelir bi gün sonra adet sökülürdü ama gebeyken öyle olmadı diğer gün kan gelmedi akıntı devam etti sonra gebelikk:)))
Melissaa99 Melmer Yaa sizin de mi sarımsı bi akıntıydı regl gibi bi agrım bar iki gündür sabahları soradan kesiliyo benim
Melissaa99 Melmer Bn henüz regl olmadım 3 gün geçikti arada bir ağrı giriyor ve göğüslerim ağrıyor reglden 3 gün önce testim negatifti bkliyorum şimdi
Melmer Melissaa99 normalde gecikirmisiniz? Ben normalde hiç gecikmem o akıntı da kırmızıya dönmeyince şüphelenmiştim hemen.)
Melissaa99 Melisafurkann Testte çıkmadı knda bi değişiklik olurmu bilemem bekliuorum biraz daha gecerse kan veririm
Melissaa99 Dilaralav Hemüz 3 gün gecikti bekliyorum bi belirti de yok anlamadım haftaya kadar olmazsam ozamana kan vermeyi düşünüyorum