Rabiaacg Arkadaşlar beta verdim ama hala çıkmadı sonuç. Hayalet çizgi çıktı idrar testinde. Regl öncesi Başına böyle birşey gelen varmı? Yani hayalet çizgi çıkıpta hamile çıkmayan? İşe başlıycam şuan çokta zamanı değil gibi stres oldum
Bedriye12 Rabiaacg bende hayalet çizgi çıktı kan verdim kanda çıkmadı regl oldum ama bir sonra ki ay hamile olduğumu öğrendim ya çok yeniydi kanda da çıkmadı ya da hemen reglimin bitişinde tuttu bilmiyorum
Orkidem8 Rabiaacg ilk kızımı adetimden bir gün önce kan vermiştim çıkmamıştı tam adet günümde verdiğim kanda çıktı değişik yani
Adileeselvi Rabiaacg benimde 20 gün gecikme oldu 5 tane erken test yaptım negatif tane normal kaset test yaptim sabah bi baktim hayalet cizgi yarına doktora çıkacağım artık ins temizdir bende stres oldum
Akseec Testinizin markasini soyleyin size o sekilde cevap verelim hepbirlikte test yapa yapa uzman olduk😂
Rabiaacg Akseec hahahah days doctor yaptım silik çizgi çıktı pazartesi işe başlıycam çok stres yaptım ama bugün regl oldum rahatladım :)
Akseec Rabiaacg day’s doctor nimo artimed prodoctor afteron mimea first predictor bunlarin hepsinde yalanci pozitifi gördüm. Eger gebelik planliyorsaniz onumuz ay testlere baslamadan once trendyol dan awox siparis verin sifir yanilma payi🤌🏻
Smr-btll Kızlar bu daysdoctor hep yalancı çıkarıyor herhalde bende geç döllenmeden şüpheleniyorum kan verip negatif olup sonra yükselen varmı