ayalltsc merhabaaaa kızlaarrrrrrrr bakalım bu ay bizi neler bekliyor ben akışına bırakanlardanım bakalım minik mucizem ne zaman benimle olmak isticek 🙂↔️ test yapıcak olanlar veya yapanlarrrr burayaaaaaa 😂 resim atın birlikte sevinelimmmm 🥳
SuEr_Tu1512 ayalltsc Bu ay bizim ayımız olsuunn🫠 İnşallah Allah’ım istediğimizi en yakın zamanda nasip ederr🙏🏻🙏🏻😍🥳
Dilanaa12 ayalltsc aaa merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum, geçen hafta artımed test yapmıştım pozitif çıkmıştı daha sonrasında negatif olduğunu öğrenmiştim. Dün kan verdim 267 çıktı betam
ayalltsc SuEr_Tu1512 inşallah ya amiiinnn 🤲🏼 bu ay eşimle benim doğum günüm inşallah Rabbim bize hediye gönderir 🙂↔️
ayalltsc Dilanaa12 hatırladım evet 🥰 nasılll yaaaaaaaaaa bu çok güzel bi haber adet olmuşmuydun sen nasıl pozitif negatif oldu şimdi beta böyle maşallah gözün aydın 🥳🩷
Ftmnur11 ayalltsc 18 Şubat eşimin,19 Şubat oğlumun doğum günü.10 Şubat’ta test yaparım galiba.insallah pozitif görüp en güzel hediyeyi bu şekilde vermeyi isterim 🥲🤲🏼 inşallah bu sefer olur
SuEr_Tu1512 ayalltsc Doğum günleriniz kutlu olsun şimdiden🥳 İnşallah en güzel hediyeniz bebiş olurrr🥹🌸
Dilanaa12 ayalltsc hayır adet olmadım geçen hafta bugün negatif çıktı bi hafta sonra 267 oldu bende çok şaşırdım valla hala da öyleyim o kadar hevesim kırılmıştı ki diğer testte pozitif görüp kanda negatif gördüğüm zaman hala şokum ama 🥹🥹
Ftmnur11 ayalltsc b.a.t “canı ne zaman isterse”. 😂😂 pkosluyum belli olmaz ne zaman ortaya çıkacağı 😂 10-15 Şubat arasi adet olurum belki..insallah olmam ama 🙂 ovitrelle yapmıştık 26 ocakta.test günümü bekliyorum
Gkce25 ayalltsc ya bende bu uygulamayı yeni yükledim okuyorum biraz belki bir şeyler bulurum bende denerim diye de bahsettiğiniz bat nedir acaba
Orkidem8 ayalltsc adetime dün 7 gün vardı erken test aldım negatif gördüm bu ay da o kadar umutluydum ki 😌
ayalltsc Dilanaa12 gerçekten insan şaşırır ama çok güzel bi süpriz kandada negatif görüp sonradan pozitif görmek valla umut her zaman var işte 🙂↔️ çok mutlu oldum 🥰