Bahar0101 Kızlar çok kötü mide bulantısı yaşıyorum ne yaptiysam geçmiyor önerilerinize açığım prilam ilaç kullanmama rağmen ikinci gebelik
Smhlms Bahar0101 gece yatarken iki tane alıyorum canım daha etkili doktor demişti bir gün içmeyim dedim o gün akşama kadar kustum sonra baktım olacak gibi değil tekrar başladım canım
Egss Bahar0101 saat 7.30 oldu ben hala uyuyamadım geceden beridir mide bulantım var Sabah 3 kere istifra ettim Benim 12 haftada başladı Bunlar daha önce böyle bir şeyim yoktu kasık ağrım da var Ne yapacağım bilmiyorum
aysebaday61 Ay ben çok zorlanıyorum miğde bulantısı dan kızımın altını alırken bile öğrürerek alıyorum ne zaman geçiuor bu koku hassasiyeti mide bulantısı 🥺
Nilayy95 Bahar0101 prilamı gece yatmadan iki tane alırsanız etkisini göreceksiniz 🌸 17+2 deyim hala içmediğimde kusuyorum
Baharkaya1 Nilayy95 aynı gündeyiz şuan 17+4 midde bulantım durdu ama karın kasık ve bel ağrısı başladı siz de var mı ben grip oldum bide 5 gündür hapşırma öksürme acaba o mu agrıtıyor bu kadar anlaladm 🤦🏻♀️