Dnzbr 38+2 haftalık hamileyim bebeğim makat geliş devlet hastanesinde sezaryen tarihi ne zaman veriyorlar sürekli bir sonraki hafta kontrole çağırıyorlar ama bebeğim dönmüyor ne zaman verirler tarih?
Brgmde Dnzbr ben de orda takipliyim 37. Haftamda gitcem sürekli haftaya kontrol deniyor ama ne doğum tarihi alıyorum ne sezaryenmi normalmi belli değil. Bebek nezamannasol gelmek istiyorsa diyorlar. sanırım risk olmayan gebelerde bekliyorlar doğjm zamanını devlet. Ama benimki baş gleiş Sizinki makat geliş ve değişmiyorsa bi gidince sorun gün vercekmisinz diye
3prensAnnesi_ Dnzbr benim kuzenim 40+6 da kontrole gitti hala doğum için gelişme göremedi dr ve öyle aldı sezaryene, ilklerde bekliyorlar, benimki 3.olacak nasipse 38+2 ye gün verdi dr
Sevo_sevo Dnzbr ben 35 haftalıkken gittim 37 ye gün verdi etlik takipliyim perinatoloji 13 şubat sezeryan olcak
Dnzbr 3prensAnnesi_ yani 31. Haftadan beri makat geliş dönmedi hiç yeride iyice daraldı ama %1 ihtimal bile olsa bekliyorlarmış
Brgmde 123obd devlet hastanesinde böyle bir şans yok aynı isimli doktordan alsan bile asistanı denk geliyor. Ama zaten herşey takipli bilgisayar ve dosyalarda rutin gittiğimzde kendimzde anlatıyoruz hemde soruyorlar
Dnzbr 123obd evet ilk doğum her hafta aynı doktora randevu almaya çalışıyorum ama devlette bu mümkün olmuyor maalesef
123obd Brgmde bende devlet hastanesine gidiyorumda hep bir tane doktora gidiyorum ama seker yüklemesi yaptırmak istemedigim icin baska doktorla devam et dedi bilkent şehire gitmeyi düşünüyorum
3prensAnnesi_ Dnzbr 31.hafta dönmedi sezaryen olma ihtimali var demek için çok erken ama, son günlerde bile pozisyonu değişebilirmiş. Dr. Değilim alanında uzman destek ebelik yapan (ebe) bir akrabamdan duydum :) siz sezaryen mi istersiniz
Loveis Dnzbr canım ilk doğumun ve riskin yoksa sezeryan tarihi vemezler. Haftan dolana kadar beklenir. Bence sen her hafta gitmek yerine sancını bekle. Her türlü muayene edecekler zaten bu halinle bir de yollarda geçirme son haftalarını. Yada kontrole gittiğinde ayrıntılı sorular soracaksın.
Dnzbr Loveis hastane bana çok uzak değil açıkcası gitmekte bir sıkıntım yok her hafta da çağırdıkları için gidiyorum ben