Yenianne1991 Siveno mu , uni baby mi , Pişik kremi de en çok mustela tercih ediliyor ? Siz ne kullanıyorsunuz
minikbebegim06 Yenianne1991 gebe okulunda sarı renkli hametan alabilirsiniz içeriği temiz ve reçete ediliyor dedi hemşire ve doktor ben onu yazdırdım
Derya034 Yenianne1991 canım benim ilk bebeğim doğdugünda hiç bir kırem fayda etmedi ilk 3 ay perişandım poposu kıpkırmızı götürmediğim doktor kalmamıştı en son gittim eczane bepantol altım bir gecede düzeltti oyuzden ben hep onu kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım inan doktorların verdiği krembile geçirmedi
adatuna Yenianne1991 siveno ve incia almıştım bi sürü onları kullandım 15 aylık hala hangisi indirimdeyse onu alıyorum
minikbebegim06 Yenianne1991 onun içeriği çok kötüymüs ben kendi yüzüme sürüyodum alerji gibi olmuştum daha beter yaptı
minikbebegim06 Yenianne1991 avokado özü yazıyormuş eşim hemşire vallahi içeriğini falan inceledi nem oranı en yüksek bu dedi içinde pentavitin var dedi o yüzden onu aldım
minikbebegim06 Yenianne1991 pişik olmazsa sürmemek lazimmis vücudu için nemlendirici kullanabilirmisiz birde bezini arada açıp havalandırma pişik olmasını engellermis
Derya034 Yenianne1991 Gerçekten çok pişik çektim o yuzden bepontol kullanıyorum ve hala kullanıyorum 2 şanına girecek nisanda
minikbebegim06 Yenianne1991 bioderma atoderm önermişti doktorum bana kendinde kullanirsin bebekte de kullanirsin diye onu aldım
Derya034 Yenianne1991 canım mustele güzel bir marka ben şampuan da aldım kremde ama benim bebeğim yeni doğduğumda sürekli kakayaptığı için kızardı et gibi oldu hiç birşey fayda etmedi ve götürmedim doktor profösör kalmadı fayda etmedi verdikleri gittim eczaneye bepontöl aldım birgecede hiç birşeyi kalmamıştı ve hala onu kullanıyorum memnunum çok