erasli Hamileliğimin 5. Haftasından beri yani 1 haftadır sürekli günlük akıntılarım koyu kahverengi geliyor düşük riski var dediler ama var mı yaşayan aranızda geçti mi sonrasında nasıl bir süreçti yazarsanız sevinirim ♥️
Busetacir erasli riskli hareketlerden kaçın canım, ayaklarını uzat dinlenmeye bak. Ben yaşamadım ama geneldd böyle yapıyolar
Gizemmela erasli ilk gebeliğimde öyle lekelenmem vardı birşey olmadı çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. Bi süre dikkat et ağır kaldırıp ani hareketler yapma inşallah Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın 🙏🏻
erasli mrp2023 yok vermedi sağlıklı bir gebelikse düşük olmaz zaten dedi 2 hafta sonra bakalım bu süreçte ağır işler yapma dedi sadece
BengiK erasli yalniz bebek saglikli olsa da rahim yapısal bozukluklara bağlı olarak da bu sikinti olabilir. Duphaston gibi bir sey kullansa miydiniz acabaa
Gizemmela erasli ben hamileyken zaten ufak bi kaza geçirdiğim için 3 aylıktan sonra düşük tehlikem oldu 2-3 hafta dinlendim tekrar. Ama ilk lekelenmem 1 hafta kadar sürdü sonra geçti. Şimdi tekrar hamileyim bunda da 4-5 gün sürdü lekelenme oda geçti düşük tehlikesi olmadı bunda
erasli Gizemmela anladım çok geçmiş olsun sonunda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olmuş ne güzel umarım benimde öyle olur 1 haftadır sürüyor bende de bu durum perşembe günü tekrar randevum var yinede her şey yolundadır
erasli BengiK henüz kendi doktoruma gitmedim perşembe gideceğim o da bi baksın muhtemelen uygun bir ilaç verecektir