hulya4627 Minikpandam1 daha küçükler ama şimdiden severse öyle devam eder oğlum gelip öpüyor karnımı kardeşim yakında gelecek diyor hevesli doğunca nasıl olur bilmiyorum artık 🫠🥰
Minikpandam1 hulya4627 kesinlikle kız benim kızım cazgır ve aşırı kıskanç babasını bile benden kıskanır 😂
Minikpandam1 020525 oyu sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🥹 Zorlanıcaz gibi kızım tam sendrom yaşıyor ağlamaları aşırı arttı 2 yaşta hiç zorlanmadım ama 3’te çok zorlanıyorum
Minikpandam1 Gizemmela ohh ohh ne güzel benimle bir sürü hamile kalan varmış özelden konuşma mı başlatsak 😂
hulya4627 Minikpandam1 Allah yardımcın olsun o zaman bacım 😂 ama bol bol sevdir karnını kardeşin gelicek seni sevecek seninle oynicak beraber parklara gezmelere gidice felan de
Minikpandam1 hulya4627 söylüyorum aşkm ya yok diyor vallaha bakalım karnım büyüdüğü zaman belki sever bi ara kız kardeşim olucak diyordu herkese şuan bebe karnımda yok diyoe 😅
SuEr_Tu1512 Minikpandam1 Benim oğlumda 3.5 yaşında bizde 2.yi istiyoruz. 2 aydır falan deneme sürecindeyiz daha ortada birşey yok bakalım hayırlısı. Allah’ım ne zaman nasip ederse🙏🏻🥰 3 sene önceki gibi yine buralardayım bende🖐️
Minikpandam1 SuEr_Tu1512 merhabalarre inşallah bian önce sizinde göbişiniz dolar minik bir kalp atımıyla 🥹🥹🥹
Alyadnz33 Minikpandam1 sadece 1 kere gittim cinsiyet için 15 haftalık Ken doktor direk erkek dedi emin misiniz dedim evet dedi bidaha da sormadım zaten 😄😄 Allah ne verirse kız erkek fark etmez ama erkek te yanılma olmuyor Muş sanirim
seymaseda hulya4627 @Minikpandam1 33 aylık oğlum 8 haftalık hamileyim bende aynı zamanlardayız sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşAllah 🙏
Minikpandam1 seymaseda oh ne güzel evet aynı zamanlarda hepimiz hamile kalmışız ne güzel konuşmayı sürdürelim ya 🥹 Ben ilkinden daha çok heyecanlıyım sanki 😂
Bebisiminannesii Minikpandam1 merhabalar hosgeldiniz, bende eskilerdenim oglum 4 bucuk yasinda, simdi ikinci oğluma hamileyim doguma 1 ay kaldi :)