Aysenur_0046 ayse68_ yaptırırım ben de o şekerli suyu içemem diye yapamıyorum ama salı günü anneme gidince alırım çubuk
Kbra1012 Aysenur_0046 cihaz da 300 350 tl zaten kaynananla yaşamıyorsan cihaz alman daha sağlıklı ağzına attığın ilk lokmadan tam bir saat sonra ölçmen gerekiyor. Hamile olduğun için 1 saat normal hastalarda 2 saat
Zananur Bence açlık ve tokluk şekerine baktıktan sonra doktorunla birlikte karar vermen daha mantıklı kimisi iyiki yaptırmadım kimisi iyiki yaptırdım diyor sonuçta herkes farklı bedene bünyeye sahip en iyisini doktor bilir bence yine de siz bilirsiniz 🥰
Aysenur_0046 Pinarkorkmazer rabbim hiç bir anenneye acı hüzün yaşatmasın bende çubuk alır takip ederim bir hafta
Pinarkorkmazer Mzzz evet o yorumları ben de gördüm 😂 bir kere yemekle evet genelde bir şey olmaz ama bu alışkanlığa dönebilir kimse bunun vebalini almayayım demiyor 😀
gurbette_bir_anne Aysenur_0046 ben şahsen yaptırmadım bir sorun da yaşamadım ikinci çocuğuma hamileyim bunada yaptırmayı düşünmüyorum
Aysenur_0046 gurbette_bir_anne ilk kızımda kimse bisi demedi yaptirmamıştım hersey de yemiştim yaptırırım da aç karnına içemem ki
9Busra9 Aysenur_0046 ben erkek benişe gebeyim ve her gün deli gibi tatlı yiyorum ona rağmen çıkmadı 😂
Aysenur_0046 9Busra9 ben de ilk kızımda yaptırmadım çikolata ara sıra ama meyve bol bol hepsinden yiyordum aklıma ne tansiyon ne şeker ne başka bişi aklıma dahi gelmedi bunda da kaygı bozukluğu gbi aynı herseyi kafama takıyorum
9Busra9 Aysenur_0046 evet evde şeker testi yapabilirsin bi sıkıntı çıkarsada ona göre diyet yaparsınn ☺️
Pinarkorkmazer Aysenur_0046 şeker yükleme yapmazsanız doğuma kadar kontrol edin bir hafta kontrol etmek ile gebelik şekerini anlayamazsınız çünkü şeker gebelik haftası arttıkça değişebiliyor
DENIZ_55 Aysenur_0046 ben yaptırdığım halde evdede takip yaptim çok şükür sorun çıkmadı bence yaptır önemli bir test gizli seker çıkabilir Allah korusun
Ttugbablgn-77 Aysenur_0046 ben ilk çocuğumda yaptırmadım doktor gerek görmedi yaptır deseydi yaptırırdım şimdi tekrar hamileyim doktorum ne uygun görürse o
DENIZ_55 Aysenur_0046 mecbur içiyorsun o kadar kötü değil sadece direk içiyorsun ben tatlı sevmediğim için migdem bulaşmıştı ben şeker kullanıyorum o yüzden beni rahatsiz etti ama ginede yaptırdım sen tatlı seviyorsan sorun olacağına sanmam
Aysenur_0046 DENIZ_55 yok işte benim de hiccccc aram yok çok çok nadirdir yani senin gibiyim canım acı tatlı severim aç karnına içemem diye yaptıramıyorum üstüne 1 saat de aç kalıyorsun dayanamam o zman kızıma hamileyken burda post acanlarda görmüştüm kusan bayılan olmuştu o yüzden de korkuyorum bi yandan ztn düşünce ve kaygı bozukluğu var