minkmom_25 Busramnida birbirimize dua edelim 🤲🏻 güzel sonuçlarımız olsun inşallah ben çok panik yapıyorum
Busramnida minkmom_25 amin inşallah canım bende endişeliyim özellikle cinsiyeti net öğrenemedim ben kız denildi ama detaylıya gir kesinleşir denildi en çok onu merak ediyorum değişir mi acaba diye ☺️ sizin cinsiyetiniz nedir
minkmom_25 Busramnida benim erkek dediler 16. Haftada pipi de gösterdiler bariz erkek 😅 ama ben hep kız hayali kurduğum için biraz değişik oldum şimdi alıştım ama detaylıyı bekliyorum bakalım ☺️tamamen kesinleşir. Sağlıklı olsun daaa
travmagul Busramnida 19+3 olduk henüz yaptırmadım Perşembe günü doktora gidicem nasip olursa detaylıya göndereceğini söylemişti , bende bugün şehir hastanesinde bir doktor buldum gidersem ona gitmeyi düşünüyorum
travmagul Busramnida ayy çok güzel maşallah sübhanallah 🌸 bizim cinsiyetimiz erkek sizin nedir 😍 doktorun ismi Mehmet Özer
Busramnida travmagul cinsiyetimiz kızdı detaylıda değişmezse 😁 aa evet bende ona aldım randevuyu perinatoloji yeni gelmiş dr. Siz normal muayene dr.nuz hangisi 😊
travmagul Busramnida maşallah, sağlıkla gelsin prenses hanım 🌸 benim doktorum Seray Kaya Topdağı 🩷 sizin doktorunuz hangisi
Busramnida travmagul ya merak ediyorum o doktoru ama denk gelemedim hiç ben rümeysa elif erdeme gidiyorum size cinsiyetini kaç haftalıkken söyledi 🥲