ecrinkusum Busramnida randevu almadım canım kadın doğuma gittim ordan radyolojiye yönlendirdi radyoloji den gün aldım öyle gittim
Busramnida ecrinkusum kaç haftalıksınız şuan detaylıyı kaçıncı haftada yaptırdınız ☺️ siz normalde hep o hastanede mi takiplisiniz birde ben şehir hastanesine gidiyorum hep o yüzden sordum
ecrinkusum Busramnida 23+6 günlükken yaptırdım canım şuan 27+3 günlük olduk bende şehir Hastanesi’ne gidiyorum doktorum oraya sevk etti detaylı için öyle gittim ben
Eslemmina96 Şehir hastanesinde yaptırdım. Mhrsden randevu alıp gittim. Özgür bey baktı ve çok ilgiliydi 🥰 en önemlisi kiz bebek beklerken orada kesin olarak erkek denildi. Ve doğrulandı 😅
Busramnida Eslemmina96 ya kaçıncı haftada yaptırdınız detaylıyı ücretli mi peki ☺️ randevuyu nasıl alacağız hangi bölümden ay bana detaylıca anlatır mısınız rica etsem ☺️ bende şehir hastanesine gidiyorum siz hangi dra gidiyorsunuz kaç haftalıksınız 🥰😂
Eslemmina96 Haftamda doktorum istedi. Özlem hanıma gidiyorum. Mhrsden panatoloji bölümünden randevu aldım. Özgür aratti doktorun ismi. Ama çok detaylı ve güzel baktı herşeyi söyledi. Sadece sürekli mhrsye girip bakmanız gerek çünkü çok zor alınıyor randevu. Şuan 33. Haftadayim bakalım şimdilik bı sıkıntı yok 🥰
ecrinkusum Eslemmina96 canım yakın zamanda gittin mi şehir Hastanesi’ne yeni birşey çıkmış galiba 30 hafta ve üstü gebeler için ebe polikliniğine gitmeleri gerekmektedir diyor sen gittin mi hiç
Guloo123 ecrinkusum bunu bugün bende gördüm randevu almıştım mhrs de yaziyo yarın kontrolüm var ama ebe polikligini neden bende anlamadım
Busramnida ecrinkusum ben hep rümeysa elif erdeme gittim başka dr. Deneyimim olmadı bundan da memnunum şuan 15+5m ama cinsiyeti öğrenemedim henüz 2 hafta sonra gideceğim ne zaman söyler bilmiyorum ☺️
hilalccc Busramnida merhaba normal de sezeryan da 24.500 ben buharaya gidiyorum orda yapicam dogumumu suda doğum var oda 35 bin falandi
Guloo123 ecrinkusum evet gittim hastaneye ama ebe polikliniği ne göndermedi doktorum nst ye falan aldı sancim çıkınca yatış verdi hastanedeyim yatıyorum bakalim