bebekhosgeldin Mmzl1 Memorial Hastanesi Prof. Dr. Kudret Erkenekli bir tanıdığımın doğumunu yapmıştı. Çok memnun kaldı. İyi de bir hekim aynı zamanda ilgi ve alakası da çok memnun etmişti.
Yazmelegi_ Mmzl1 Özel koru sincan hastanesi Aynur Malikova Bu doktor kayserideyken doğum yapmıştım ben ikinciye gebe kalırsam eğer riskli gebelik olmaz imkanım el verirse tekrar ona gidicem🌸
Mervecimmm Mmzl1 ilk doğumumu zahide küçükle koru hastanesinde yaptım. Hastaneden çok memnun kaldım ancak zahide hanımın çok yoğun olması sebebiyle beklediğim kadar memnun kalmadım. Bu yüzden 2. Doğum için koru hastanesi doktorlarından birine gitmek istedim ancak hastane sgk ile tüm anlaşmasını bitirdiği için vazgeçtim. Şuan batıkent medical park Gülenay gençosmanoğluna gidiyorum. 33. Haftadayım şimdiye kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadım hastanede iyi gibi ama henüz doğum yapmadığım için o konuda net bir şey söyleyemiyorum
cereNehir_02 Mmzl1 ilk doğumumu sincan lokman hekimde yapmıştım Pakize Eylem Şeker Arı doktorun adı çokk memnun kaldım imkanım olsaydı bu hamileliğimde de gitmeyi çok istemiştim 🥲
Mmzl1 Yazmelegi_ ilk doğumumu koru hastanesinde yaptım hiç memnun kalmadım o yüzden şuan araştırma içindeyim
AKECA Meltem Aksu Sönmezer hocama gidiyorum tek geçerim hocamı 🫶🫶 İyi ki var çok zor dönemlerden geçtim onun gösterdiği şevkat , merhameti , hassiyeti kimseden görmedim. Sonsuz tavsiyemdir🙏🏻🙏🏻