Senanur07 Kızlar özellikle bacakta batık olmaması için ne yapıyorsunuz. Epilatör ile alıyorum memnunum da ama çıkarken çok kaşınıyor ve batık oluyor ne yapabilirim
KumpirsMom Senanur07 peeling yap kesinlikle haftada 1 yada 2 gün banyoda peeling yapmaya kendini alıştır vücudunun sana mucizeler yarattığını gör 🥰 hiç inanmıyordum ama kullanınca gerçekten bırakamadım
Aslaninannesi_ Senanur07 canım bunu uygula bana dua edeceksin banyodan sonra topuk taşı törpü taşı diye de geçiyor onu uygula bacaklarına bir tane kalmıyor
Rabia_Han_Dikmen97 Senanur07 vücut peelingi yapabilirsin ben çok faydasını görüyorum vücudumda nemleniyor hem kesinlikle kese yapmalısın kalıcı çözüm lazer ama hamileyken yapılmıyor
Liddle_mom Senanur07 kabak lifi kullan bacaklarini aldiktan sonra dar bisey giyme hemen biraz zaman gecsin canim ama bagzi tende ne yaparsan yap batik olur vucutsal oluyo bazen
Pimpirimannesi KumpirsMom bu banyo da kullanılan sinozun peelingi var hamileyim diye kullanmıyorum. Gebelikte kullanılabiliyormuymuş bende kullanayım sen hangisini kullanıyorsun
KumpirsMom Pimpirimannesi benim markası sinoz değil ondan eminim kayınvalideme vermiştim ondan alıp atarım size ama gebeyken kullanmadım tüylerimde batığımda bittiği için tekrar başlarsa kullanırım diyordum ama gebelikte engel olur mu hiç bilmiyorum doktoruma özellikle sorucam sizide yanlış yönlendir miyim şimdi
KumpirsMom Pimpirimannesi şimdi buldum roxcare markası sıvı bi peeling su gibi bu ne işe yarayacak diyip pek umutsuz kullanmıştım ama muhteşem sonuç aldım🫶🏻 resim yükleme programında sorun var heralde ürünün resmini paylaşacaktım paylaşamadım siz yazın görürsünüz ama dediğim gibi gebelikte bi sorum teşkil ediyor mu bilmiyorum
KumpirsMom Senanur07 doğal içerikli peelinglerin bi zararı olacağını düşünmüyorum ama siz yinede doktorunuza danışarak kullanın şimdi net konuşamam ama batığa peeling birebir hemen geçiriyor