Cacaege Gebelikte de gebelikten önce de hep tansiyonum 9-6 10-5 falan olurdu bugün başımda ağrı var diye ölçtüm 14-8 çıktı biraz tedirgin oldum limonlu çay içtim korkmalı mıyım 26+3 üm
deletedmom43191 Cacaege 14 8 fazlada yüksek sayılmaz normali zaten 13 9 mu ne arada 1 fark var ama detayli takip et eğer sürekli böyleyse doktoruna bildir
2019taha Cacaege doktora mutlaka gidin yüksek Tansıyon nedeniyle ilk gebeliğim erken doğdu şuan tekrar hamileyim Tansıyon ilacı içiyorum diğer de şükürler olsun iyi şuan büyüdü ama erken doğmuştu
Aleyysss000 Yani tabiki panik yapma ama 14 ve üstü durumunda acile başvur der doktorum. Limonlu çay değil de yarım limonu sık sade bir şekilde iç biraz dinlenip bekle tekrar ölç eğer yine 14 çıkarsa acile git mutlaka.
_Zeynep_1234 Bence kesinkle bir acile gidin benim doktorum böyle durumlar için beni uyardı bir Çok sebebi olabilir hiç birşey de olmayabilir riske atmaya gerek yok
Aleyysss000 Cacaege Rica ederim ne demek stres yapmayın ama ihmal etmeyin mutlaka acile gidin yüksek tansiyon gebelikte istenmeyen bir durum geçmiş olsun 😊
Cacaege deletedmom43191 benim hep 9-6 civarı olurdu yani yıllardır böyle, normalde yüksek sayılmaz ama benim vücuduma yüksek geldi sanırım biraz
Cacaege _Zeynep_1234 iyiyim şükür bi duş aldım limonda iyi geldi 13-7 11-6 11-5 olarak ölçtüm Suan baş ağrımda geçti
Cacaege 2019taha yaşadığım yerde kadın doğum acil yok doktoruma gidince soracağım böyle takip yaparım günlük