Nilayy95 Huri3737 doğum planınız, ultrasonda bebek ölçüleri vs son adet tarihinize göre hesaplanıyor. Haftalık hesaplamada beta hcg kullanılmıyor 😊
Sedaalp Huri3737 benimde 5 Ocak dün kan verdim 780 çıktı hayırlısı olsun sevinmek için çok erken önce bir kese ve kalp atışı olsun sonrası sonsuz heyecan
1gokces Huri3737 yani bugün itibariyle 28 günlük oluyor 2 günde bir kan vermeniz gerekli betanız her iki günde bir minimum iki kat artması gerekiyor
monica50 Huri3737 ben sonraki haftamda kan vermiştim sürekli kan vermemiştim. 5.haftada kese görmeye 6. haftada da kalp atışı için gitmiştim
1gokces Huri3737 kuzum allahım izniyle tutunur stres yapma takip et beta 3000 lere gelince kese görünür durumda oluyor zaten doktora gidersin
1gokces Huri3737 neden bu süreci yorucu görüyorsun ki alt tarafı gidip kan veriyorsun zaten ⅔ kere daha verince yükseliş net bir şekilde ortaya çıkar doktora gidersin dahs yolun başında yorucu demek biraz sacma
Huri3737 1gokces dış gebelik geçirdim ve ben bir ay boyunca kan verdim yine değil mi diye bir ay boyunca kan vercem bu süreç yorucu vermek degıl
Cicegimmmm Ayy bende dun kan verdim 39.99 cikti benimki kac haftalik oluyor acil doktoru 1,5 dedi ama
Sedaalp akdeniiss keseyi görene kadar 480 hesaplayın 2 günde 2 katı gibi artıyor mu diye bakılması için 3 binden sonra kese gözüküyormuş haftaya Salı falan gözükür muhtemel inşallah kimyasal yaşadım ben ama onda bu değerler olmuyor en fazla 250 oluyor sonra düşüyor