ZA06 zynpknt acilmaniz varmiydi kısalık ne kadardi acaba suan kaç hafta oldunuz bana 19.haftada atamadilar
zynpknt ZA06 açılma yoktu çok şükür 19+6 da 24 mmdi lekelenmeyle gittiğim için acil serklaj yapıldı size neden atamadılar acaba
ZA06 Srp53 ben aynı şeyi yaşadım kan sulandırıcı kullanırken acil doğuma alındım birşey olmadı yani bi komplikasyonla karşılaşmadık çok şükür 🙂
zynpknt ZA06 yaaa anladım bazı doktorlar risk alıyormuş burda açılma olup kesesi sarktığı halde dikiş atılan birini okumuştum haftası da baya ilerlemişti ama nasip her şey bebeğiniz iyidir inşallah
Merryy Asi19ebrar yaa baya uzun süre kullanıcakmışsın bana bir şey demedi doktorum ama ilk doğumda bırakmıştım doğuma yakın bunda kullanacaksın dedi zaten vurmakta artık zorlanıyorum iğneyi batmıyor canım yanıyor 😒
Sedset Merryy Merryy ben de 2 haftadır kullanıyorum ilaca başlamadan önce de bir iki kere burnum kanamıştı şimdi hatta az önce yine kanadı durduk yere ve çok zor durdu kanaması doktorum 32 de bırakacağız dedi yarın 26 oluyorum
Merryy Sedset bende daha önceki doğumumda 27. Haftalarda kanamam olmuştu 1 hafta falan bırakıp tekrar başlamıştım doğuma yakın tekrar bırakmıştım ama bunda devam edeceğimi söyledi anlamadım bende
Serap09 Srp53 acil doğuma alındım ameliyatim 4 saat falan sürmüş vajene balon yerlestirilip kanama öyle durmuş o balonu 6 saat sonra çektiler çok kanamam olmuş iki ünite kan verildi
Serap09 bbestw evt doğrudur sancim geldi rahim patlamasın diye şiddetli sancıydi mecbur sezeryana alındım kan sulandirici vurulmustum
tubavarlikk Srp53 benim arkadaşım oldu bu sabah , gayet iyi hiçbi sıkıntısı yok hemde serklajlıydı, taburcu oldu bile akşama