Srp53 Cihangir09 32de kestim aspirini. Benim sormak istediğim atıyorum şu an iğnemi yaptım ama birkaç saat içinde aniden bir durum gelişti ve doğuma alınmak zorunda kaldım sezaryene. O durumda ne oluyor. Bana bir gün öncesi bırakacaksın demişti normalde.
Cihangir09 Srp53 bir sey olmaz korkmayın zaten doğum sonrasi bı 10 gün kadar iğneyi kullanmaya devam edeceksiniz. Ben gece asprin içmiştim sabah doğuma girmek zorunda kalmıştım sıkıntı olmadı şükür
Pinarkorkmazer Srp53 bilmiyorum ben erken doğum yapacağım sezeryan da olabilir vajinal da ve her gün kullanacağım hatta son üç hafta hastanede yatacağım tedbir amaçlı onlar kendileri bana verecek aspirini sabah akşam 😀
Pinarkorkmazer Srp53 sorun olmaz yani dert etme 😀 prematüre doğuran bir sürü anne var aspirin kullanan acil sezeryana alınan falan
Srp53 Pinarkorkmazer öyledir tabii illaki vardır bir tedbiri de doktora da sormak hiç aklıma gelmedi. Daha doğrusu doktorum şehir dışına çıkmak zorunda kaldı bana da mesaj attı acil bir şey olursa şu doktor ilgilenecek diye böyle açıkta kalmış gibi hissettim o yüzden saçma sapan şeyler geldi aklıma neyse 😆
zynpknt Srp53 valla doğum yapmadım henüz ama ben gebelik dışında da ecoprin kullanıyodum hep ☺️ ben 20.haftada serklaj ameliyatı oldum dikiş atıldı o zaman tabi ani olduğu için sabah iğne vurunmuştum o gün hemen alcaklardı o yüzden belden yapmadılar iğne
Srp53 zynpknt anladım canım. Neyse biliyorlardır elbet doktorlar sadece bi an aklıma geldi 😀öyle kan falan aldırınca da çok akıyor düşündüm ameliyat olsam hiç durmaz herhalde diye ahaha hamilelikte evham aldı başını gidiyor 😆
ZA06 zynpknt acilmaniz varmiydi kısalık ne kadardi acaba suan kaç hafta oldunuz bana 19.haftada atamadilar
zynpknt Srp53 valla sormayın ne düşünsem diye düşünüyorum yok çocuk aşağıda yok şöyle yok böyle 😂 hamilelik=düşünce bence
Pasalarimveben Benim doktorum iğnenin 12 saat geçerli olduğunu söyledi. Örneğin akşam 7de vurulup sabah sezaryen olabilirsin tarzında konuştu. Doğumdan sonraki süreçte de kullanmak gerekiyor. İlk doğumumda 10 gün daha vurmalısın demişti doktorum.
Srp53 zynpknt kaç haftalıksınız ? Serklaj ile çok bilgim yok ama onda da sürekli istirahat halimde olmak gerekiyor sanırım.
mucizebebegimmm Srp53 hayır. Ankara Bilkent şehir hastanesinde doğum yapmıştım. Doktor ameliyathane de ilaçlarını tekrar sayar mısın dedi söyledim oksaparı o zaman genel anestezi yapmamız gerek dedi. Başka bir şey demeden genel yapmıştı hemen