xAnneyiMx Kızlar ben 34 haftaligim suan kızımın ismi cinsiyetten beri belliydi ama esimle zaman geçtikçe vazgeciyoruz gibi eşim bana direkt söylemiyor degiselim diye. Bu saatten sonra degistirsek nasil olur sizce
Neferut xAnneyiMx Sonra keşke diyeceğinize şimdiden değiştirin bence çocuk her şeye çabuk alışır sorun olmaz o isime de alışır
xAnneyiMx tatlibebegim_ yaptırmadım ama oğlum isme cok alıştı kardesinin hep öyle söylüyor acaba o kötü etkilenir mi falan diye düşünüyorum
Lunapark xAnneyiMx oğlunuz yine o ismi de söylesin iki isimli gibi olur ya da göbek ismi derlerdi öyle bir şey olarak kalır ilk ismi.oğlunuz arasıra bu ilk ismi söyler ikinci ismi olarak 🥰anısı kalır hem .siz de içinize sinen ismi koyarsınız.sıkıntı olmaz bence bu şekilde 🌸
reyhan16 İçinize sinmediyse değiştirin bence ben 28 haftalık hamileyim 28 defa değiştirdim herhalde her hafta bir isim 😂 İlk çocuğunuza da güzel bir şekilde anlatabilirsiniz bence ismini sevmedi böyle karar verdik diye çok zor olacağını düşünmüyorum
reyhan16 xAnneyiMx benimde oğlum olursa ismi hazır ama malesef güzel kızım isimsiz hala 😂 Okumadığım site kalmadı ama yok keşke rüyama falan girsede kurtulsam